Νόνη Δούνια: Η αποκάλυψη για τον γιο της – «Είναι μια νέα αρχή για τη ζωή του – Ξεκινάει έναν καινούργιο κύκλο»

Μετά από χρόνια τηλεοπτικής απουσίας η Νόνη Δούνια επιστρέφει στους τηλεοπτικούς δέκτες μας στο πλευρό του Κώστα Τσουρού στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» στο Mega. Η πρώην πολιτικός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μίλησε για το νέο τηλεοπτικό της βήμα.

«Η εικόνα που έχουν για την ομορφιά είναι κάτι ψεύτικο και fake που βλέπουν στα social που είναι μη ρεαλιστικό. Αυτό μπορεί να αλλάξει μόνο μέσα από το σπίτι. Να καταλάβουν ότι η φυσική ομορφιά είναι το παν. Είναι ωραίο να είσαι διαφορετική, είναι ωραίο να ξεχωρίζεις», σχολίασε η Νόνη Δούνια.

Μάλιστα, η ίδια αποκάλυψε τον λόγο που ο γιος της δεν θα μπορέσει να δει την πρεμιέρα της εκπομπής: «Ο γιος μου ξεκινάει τη στρατιωτική του θητεία την Παρασκευή. Το πρώτο σοκ ήταν η αποφοίτηση. Δηλαδή για μένα συγκινησιακά η αποφοίτηση ήταν ότι το παιδάκι που είχα εγώ στην κοιλιά μου, κολυμπούσε στα βοτσαλάκια έχει φτάσει να τελειώσει το σχολείο. Που σημαίνει ότι αυτή είναι μια νέα αρχή για τη ζωή του. Ξεκινάει έναν καινούργιο κύκλο, το οποίο ήταν πάρα πολύ μεγάλη συγκίνηση. Η στρατιωτική θητεία ήρθε ως συμπληρωματικό στην αποφοίτηση. Μόνος του επέλεξε να το κάνει τώρα πριν τις σπουδές του».

 

Read More

And More