Νόνη Δούνια: Ο γιος της μεγάλωσε και είναι ένας κούκλος – Οι δημόσιες ευχές για τα γενέθλιά του

Ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα για τη Νόνη Δούνια αφού ο γιος της Στάθης έχει τα γενέθλιά του. Το πρώην μοντέλο και βουλευτής μπορεί να έχει αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις ωστόσο ο κυρίαρχος ρόλος στη ζωή της είναι αυτός της μητέρας. Η ίδια, έχει τεράστια αδυναμία στον γιο αλλά και την κόρη της και μια τέτοια μέρα δε θα μπορούσε να μην ευχηθεί και δημόσια στο παιδί της. 

Ο Στάθης, σήμερα γίνεται 16 ετών και η υπερήφανη μαμά δημοσίευσε μια κοινή φωτογραφία μαζί του εκφράζοντας δημόσια την αγάπη προς το πρόσωπό του. Όπως θα δεις και στη φωτογραφία ο γιος της Νόνης Δούνια έχει μεγαλώσει αρκετά και μοιάζει πολύ στη μητέρα του.

“Σου είχα πει ότι στα 16 σου θα με φτάσεις στο ύψος! Σε θαυμάζω για την ωριμότητα , την σοβαρότητα, την υπευθυνότητα, τις ικανότητες, την καλοσύνη, την προθυμία και την δημιουργικότητα σου. Όλος ο κόσμος ανοίγεται μπροστά σου, συνέχισε να ονειρεύεσαι και να βάζεις υψηλούς στόχους. Να τα εκατοστήσεις Στάθη μου και να συνεχίζεις να ομορφαίνεις την ζωή μου” έγραψε η βουλευτής.

Θυμίζουμε, πως η Νόνη Δούνια το 2002, γνώρισε τον Κυριάκο Μουρατίδη και δύο χρόνια μετά, την 1η Ιουλίου 2004 παντρεύτηκαν και ένα χρόνο μετά ήρθε στη ζωή τους ο γιος τους Στάθης ενώ η κόρη τους Ρία γεννήθηκε το 2006.

Read More

And More