Νόνη Δούνια: Οι τρυφερές ευχές στον γιο της για τα γενέθλιά του και η φωτογραφία τους 15 χρόνια πριν!

Η Νόνη Δούνια μπορεί να είναι μια πολύ δραστήρια γυναίκα και μια άψογη επαγγελματίας, όμως πάνω απ’ όλα είναι μια αφοσιωμένη μητέρα. Η βουλευτής Πειραιά της Νέας Δημοκρατίας έχει δημιουργήσει μια όμορφη και αγαπημένη οικογένεια με τον σύζυγό της, Κυριάκο Μουρατίδη και μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Στάθη και την Ζαφειρία. Το ζευγάρι μετρά 15 έγγαμου βίου και 18 κοινής πορείας.

Το πρωτότοκο παιδί της οικογένειας, ο Στάθης, συμπληρώνει σήμερα 15 χρόνια ζωής! Με αφορμή αυτό το γεγονός, λοιπόν, η Νόνη Δούνια έκανε μια τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσιεύοντας δύο φωτογραφίες με τον γιο της από το σήμερα αλλά και από το 2005, όταν δηλαδή ο γιος της ήρθε στη ζωή.

“2/6/2005➡️2/6/2020! 15 χρόνια πριν τέτοια μέρα θα άλλαζε η ζωή μου για πάντα. Εσύ και η αδερφή σου μου διδάσκετε καθημερινά πως να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος. Εύχομαι η ζωή σου να είναι γεμάτη χαμόγελα, να είσαι υγιής, να αγαπάς, να συγχωρείς, να δίνεις, να σέβεσαι, να ταξιδέψεις όλο το κόσμο! Happy 15th birthday”, έγραψε η ευτυχισμένη μαμά στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δες τη φωτογραφία:

Χρόνια Πολλά!

Read More

And More