Νόνη Δούνια: «Όταν συναντήθηκα με τον σύντροφό μου ήμασταν και οι δύο σε άλλες σχέσεις»

Στην παρέα του «Γεια σου» βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής η Νόνη Δούνια. Η πολιτικός μίλησε στην Μαρία Μπακοδήμου για την γνωριμία και τον γάμο με τον σύζυγό της.

«Ο γάμος μας έχει κρατηθεί από μια κοινή προσπάθεια, κοινή πορεία δυο ανθρώπων. Όταν υπάρχουν παιδιά και οικογένεια είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα απ’ ότι ένας γάμος χωρίς παιδιά. Θεωρώ ότι έχει να κάνει με το πώς σε αποδέχεται ο άνθρωπός σου και εσύ εκείνον. Κανείς μας δεν αλλάζει. Όταν μπαίνεις σε έναν γάμο και νομίζεις ότι ο άλλος θα αλλάξει, είναι το πρώτο μεγάλο λάθος που κάνεις. 

Στην Σαντορίνη τον είδα πρώτη φορά. Όταν συναντήθηκα με τον σύντροφό μου ήμασταν και οι δύο σε άλλες σχέσεις εκείνη την περίοδο. Μας γνώρισε μια κοινή μας φίλη, η οποία στη συνέχεια μας πάντρεψε. Δεν έχω μπει ποτέ στη διαδικασία να μπω σε παράλληλη σχέση. Μου άρεσε πολύ σαν άντρας. Είχα μάθει ότι είναι ένας πολύ σοβαρός άνθρωπος, κύριος. Χωρίσαμε και μετά από 6 μήνες ξαναβρεθήκαμε. Είχε τελειώσει η σχέση μου και ήμουν έτοιμη για κάτι άλλο» αποκάλυψε η Νόνη Δούνια.

 

Read More

And More