Νόνη Δούνια: Το πρώτο μήνυμα μετά την υποψηφιότητά της στις Ευρωεκλογές – Το σχόλιο του Κώστα Τσουρού

Το πρωί της Παρασκευής, η Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε τα πρώτα 28 ονόματα υποψηφίων για το ψηφοδέλτιο των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου 2024. Ανάμεσα στα ονόματα είναι ο Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας και η πρώην βουλευτής της ΝΔ, Νόνη Δούνια

Η Νόνη Δούνια, η οποία αυτή τη τηλεοπτική σεζόν συμμετέχει στην εκπομπή «Ακόμη δεν είδες τίποτα» και όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσει από το πόστο της, έγραψε το πρώτο δημόσιο μήνυμά της μετά την υποψηφιότητά της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Ευχαριστώ από καρδιάς τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, για την εμπιστοσύνη που δείχνει, για άλλη μία φορά, στο πρόσωπό μου, δίνοντάς μου, το «χρίσμα» της υποψήφιας ευρωβουλευτή, στις εκλογές του Ιουνίου. Η ευκαιρία που μου δίνει να αγωνιστώ για να εκπροσωπήσω την Χώρα μας στην Ευρωβουλή, με τιμά ιδιαίτερα. Στόχος μου είναι μια Ελλάδα με ισχυρή θέση στην Ευρώπη και θα εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις για αυτό.

Μετά τη θητεία μου στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, σκοπεύω να συνεχίσω με την ίδια συνέπεια και αφοσίωση, αλλά και με το ίδιο πάθος, τον αγώνα για ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας» έγραψε η Νόνη Δούνια.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Noni Dounia (@noni_dounia)

 

Φυσικά κάτω από την ανάρτησή της έσπευσαν να της ευχηθούν τόσο ο Κώστας Τσουρός, ο οποίος της έγραψε «Μαζί σου γιατί το αξίζεις!» όσο και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, όσο αφορά στην εκπομπή του Mega, συνεχίζει κανονικά, όσο το επιτρέπει ο εκλογικός νόμος περί εμφανίσεων των υποψηφίων. Όλα δείχνουν, όμως, πως η Νούνη Δούνια θα είναι στην εκπομπή ως το Πάσχα.

Δεν υπάρχει ακόμη κάποια επίσημη απόφαση από το Mega για αντικατάστασή της στην εκπομπή «Ακόμη δεν είδες τίποτα», αν και εφόσον υπάρξει. Μάλιστα, υπάρχει και το ενδεχόμενο να εμφανίζονται διαφορετικά πρόσωπα κάθε Σαββατοκύριακο, ως guests.

Read More

And More