Νώντας Παπαντωνίου: Μιλά πρώτη φορά για το χωρισμό του από την Ιωάννα Τούνη και τη νέα του σχέση [video]

Μία εκ βαθέων συνέντευξη έδωσε ο Νώντας Παπαντωνίου στην εκπομπή Happy Day και στη δημοσιογράφο Μαρία Αντωνά. Ο μπασκετμπολίστας που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη σχέση του με την Ιωάννα Τούνη θέλησε να “λύσει” τη σιωπή του και να μιλήσει πρώτη φορά για τον χωρισμό του από την ξανθιά influencer, τη σχέση με την Ασημίνα Χαρίτου αλλά και το όνειρό του να γίνει δικηγόρος.

“Όταν ήμουν μικρός είχα όνειρο να γίνω δικηγόρος. Μου άρεσε πάρα πολύ! Στο σχολείο ήμουν καλός μαθητής με αριστεία κλπ, δηλαδή το καμάρι της οικογένειας ήμουν εγώ, ο αδερφός μου τελικά έγινε δικηγόρος και ασκεί το επάγγελμα. Έχω περάσει νομική, αλλά δεν έχω τελειώσει. Η οικογένειά μου έχει δικηγορικό γραφείο”, αποκάλυψε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Ο Νώντας Παπαντωνίου μετρά 10 χρόνια στο χώρο του αθλητισμού και του μπάσκετ. Τι λέει για το φλερτ στα γήπεδα; “Είμαι από τους τύπους που θα ρίξουν την ματιά τους, θα ρίξουν το χαμόγελό τους. Είμαι ανοιχτός στο φλερτ”. Ο γνωστός μπασκετμπολίστας δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στη σχέση του με την Ιωάννα Τούνη αλλά και στο νέο κεφάλαιο που έχει ανοίξει στη ζωή του:

“Για μένα το χρονικό διάστημα που ήμασταν μαζί με την Ιωάννα, συνολικά ήμασταν κοντά στα δύο χρόνια. Δεν θα μπορούσαμε να ήμασταν ξανά μαζί, αφού ο καθένας έχει πάρει πλέον τον δρόμο του. Νομίζω ταιριάζαμε γενικά με την Ιωάννα, όχι μόνο εμφανισιακά. Έχω πάρει μάστερ σαν φωτογράφος (με την Ιωάννα)”.

Ο ίδιος σχολίασε, μάλιστα, και τη νέα σχέση της πρώην συντρόφου του: “Δεν θεωρώ φυσιολογικά κάποια πράγματα, συναισθήματα να αλλάζουν τόσο γρήγορα… Εγώ με αυτά δεν συμφωνώ. Εγώ σαν άνθρωπος δεν θα μπορούσα να προχωρήσω τόσο εύκολα, δεν θα παρουσίαζα κάτι τόσο εύκολα, δηλαδή και εγώ με την Ασημίνα να ήμασταν δεν θα μας βλέπατε ποτέ σε φωτογραφίες χεράκι χεράκι. Κοίταξε, για να είμαι ειλικρινής, δεν θα ασχοληθώ με δημοσιεύματα. Ούτε επιβεβαιώνω κάτι ούτε το διαψεύδω”, ανέφερε μεταξύ άλλων.

Read More

And More