“Νότα Μία”: Μάθε τα πάντα για τη νέα τηλεοπτική προσπάθεια της Σμαράγδας Καρύδη! Πότε κάνει πρεμιέρα;

Αναμφισβήτητα μία από τις πιο σημαντικές, τηλεοπτικές μετακινήσεις του καλοκαιριού ήταν η μετακίνηση της Σμαράγδας Καρύδη στον Alpha.
Η γνωστή ηθοποιός αφού δέχτηκε την στενή πολιορκία των στελεχών του καναλιού της Κάντζας, αποφάσισε να… υποκύψει στο φλερτ τους και αυτή η νέα τηλεοπτική χρονιά που ξεκινά να την βρει κάτω από την τηλεοπτική στέγη του Alpha.
Όχι, οι της Κάντζας δεν ήθελαν την Σμαράγδα για να κρατήσει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στις σειρές που είχαν στα σκαριά. Οι της Κάντζας ήθελαν αυτή τη φορά να συνεργαστούν με την Σμαράγδα, προκειμένου να της εμπιστευτούν την παρουσίαση του ολοκαίνουργιου, ψυχαγωγικού τηλεπαιχνιδιού τους, “Νότα Μία”.
Άλλωστε, μην ξεχνάς λατρεμένη πως στο ρόλο της παρουσιάστριας στο Mega η γνωστή ηθοποιός είχε πάρει άριστα, κάνοντας το “Celebrity”, το απόλυτο τηλεοπτικό trend!
Τι είναι ακριβώς το “Νότα Μία”; Θα σου τα εξηγήσω όλα ευθύς αμέσως…
Η μπάντα βγαίνει στη σκηνή. Σαν συναυλία. Το κοινό ψιθυρίζει τις νότες. Τρεις παίκτες βρίσκουν τα τραγούδια. Το «Νότα Μία» ξεκινά!
Το νέο μουσικό τηλεπαιχνίδι με παρουσιάστρια την Σμαράγδα Καρύδη κάνει πρεμιέρα στον Alpha την Δευτέρα 6 Νοεμβρίου στις 4.45 μ.μ με στόχο να μοιράσει στον πιο τυχερό μέχρι και 5.000 ευρώ!
Πιο συγκεκριμένα, κάθε μέρα, τρεις διαγωνιζόμενοι θα δοκιμάζονται στα κουπλέ και τα ρεφρέν της ζωής τους. Σκοπός τους είναι να βρουν τα τραγούδια, να απαντήσουν γρήγορα και να κερδίσουν – όπως ,ήδη, σου είπα -, έως και 5.000 ευρώ!
Το «Name that Tune», όπως είναι ο επίσημος τίτλος του παιχνιδιού, ξεκίνησε πριν από 65 χρόνια από το ραδιόφωνο του NBC, πέρασε στην τηλεόραση και από τότε μέχρι σήμερα συνεχίζει να παίζεται αμείωτα σε δεκάδες χώρες παγκοσμίως. Αυτή τη στιγμή σχεδιάζεται να γίνει ακόμα και μιούζικαλ στο Μπρόντγουεϊ!
Το «Νότα Μία» παίζεται σε πέντε γύρους: Στους τρεις πρώτους παίζουν όλοι οι παίκτες, στους δύο επόμενους περνούν οι δύο καλύτεροι και μόνο ένας φτάνει στον μεγάλο τελικό, όπου και διεκδικεί το πολυπόθητο έπαθλο.
Η συνέχεια επί της οθόνης…

Read More

And More