Νότης Σφακιανάκης: Απονομή πολυπλατινένιου δίσκου με διάσημους φίλους στο πλευρό του!

Μια μοναδική βραδιά με πολύ μουσική και τους καλούς του φίλους στο πλευρό του πέρασε χθες βράδυ ο Νότης Σφακιανάκης στην απονομή του πολυπλατινένιου δίσκου του για άλμπουμ “16 Αυτοτελείς Ιστορίες”!

Ο γνωστός τραγουδιστής υποδέχτηκε τα αγαπημένα του πρόσωπα στον πολυχώρο πολιτισμού ΑΘΗΝΑΪΣ και παρέλαβε άλλη μια πλατίνα για τον γεμάτο τοίχο του. Το TLIFE και ο φωτογραφικός φακός του Πέτρου Χόντου ήταν εκεί και απαθανάτισε τα πιο ξεχωριστά στιγμιότυπα της βραδιάς.

Ανάμεσά στους επώνυμους που έδωσαν το “παρών” ήταν η Δέσποινα Βανδή με την οποία σε λίγες μέρες ο Νότης Σφακιανάκης θα ξεκινήσει τις εμφανίσεις του στο ΕΝΑΣΤΡΟΝ, η Καίτη Γαρμπή αλλά και πολλοί φίλοι και συνεργάτες του.

Ιδιαίτερα χαρούμενος και συγκινημένος ο Νότης Σφακιανάκης παρέλαβε τον πολυπλατινένιο δίσκο του, ενώ για μια ακόμη φορά προκάλεσε με τις δηλώσεις του. Σύμφωνα μάλιστα με δηλώσεις του στους δημοσιογράφος, ο γνωστός ερμηνευτής δήλωσε για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα: “Αν κάποιο κόμμα θα μπορούσε να κυβερνήσει σωστά την Ελλάδα, αυτό θα ήταν η Χρυσή Αυγή”.

Δες φωτογραφίες από τη βραδιά:

Νότης Σφακιανάκης, Δέσποινα Βανδή

Δέσποινα Βανδή

Καίτη Γαρμπή, Δέσποινα Βανδή

Νότης Σφακιανάκης, Καίτη Γαρμπή

Αμαρυλλίς

Στην απονομή του πολυπλατινένιου άλμπουμ του Νότη Σφακιανάκη

Read More

And More