Νότης Σφακιανάκης: Απονομή πολυπλατινένιου δίσκου με διάσημους φίλους στο πλευρό του!

Μια μοναδική βραδιά με πολύ μουσική και τους καλούς του φίλους στο πλευρό του πέρασε χθες βράδυ ο Νότης Σφακιανάκης στην απονομή του πολυπλατινένιου δίσκου του για άλμπουμ “16 Αυτοτελείς Ιστορίες”!

Ο γνωστός τραγουδιστής υποδέχτηκε τα αγαπημένα του πρόσωπα στον πολυχώρο πολιτισμού ΑΘΗΝΑΪΣ και παρέλαβε άλλη μια πλατίνα για τον γεμάτο τοίχο του. Το TLIFE και ο φωτογραφικός φακός του Πέτρου Χόντου ήταν εκεί και απαθανάτισε τα πιο ξεχωριστά στιγμιότυπα της βραδιάς.

Ανάμεσά στους επώνυμους που έδωσαν το “παρών” ήταν η Δέσποινα Βανδή με την οποία σε λίγες μέρες ο Νότης Σφακιανάκης θα ξεκινήσει τις εμφανίσεις του στο ΕΝΑΣΤΡΟΝ, η Καίτη Γαρμπή αλλά και πολλοί φίλοι και συνεργάτες του.

Ιδιαίτερα χαρούμενος και συγκινημένος ο Νότης Σφακιανάκης παρέλαβε τον πολυπλατινένιο δίσκο του, ενώ για μια ακόμη φορά προκάλεσε με τις δηλώσεις του. Σύμφωνα μάλιστα με δηλώσεις του στους δημοσιογράφος, ο γνωστός ερμηνευτής δήλωσε για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα: “Αν κάποιο κόμμα θα μπορούσε να κυβερνήσει σωστά την Ελλάδα, αυτό θα ήταν η Χρυσή Αυγή”.

Δες φωτογραφίες από τη βραδιά:

Νότης Σφακιανάκης, Δέσποινα Βανδή

Δέσποινα Βανδή

Καίτη Γαρμπή, Δέσποινα Βανδή

Νότης Σφακιανάκης, Καίτη Γαρμπή

Αμαρυλλίς

Στην απονομή του πολυπλατινένιου άλμπουμ του Νότη Σφακιανάκη

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164