Νότης Σφακιανάκης: Οι τελευταίες 10 μέρες στην Κω με τη μητέρα του, πριν το θάνατό της

Σε βαρύ πένθος βρίσκεται από τα ξημερώματα του Σαββάτου ο Νότης Σφακιανάκης. Ο αγαπημένος Έλληνας ερμηνευτής έχασε την πολυαγαπημένη του μητέρα που ζούσε στην Κω τα τελευταία χρόνια και περνά δύσκολες ώρες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, ο Νότης Σφακιανάκης βρισκόταν στο νησί τις τελευταίες 10 μέρες και ήταν συνεχώς στο πλευρό της μητέρας του Μαίρης, την οποία αγαπούσε πολύ και στην οποία είχε μεγάλη αδυναμία. Γνωρίζοντας πως η κατάσταση της υγείας της είχε επιβαρυνθεί πολύ, ο Νότης Σφακιανάκης ήταν διαρκώς στο προσκεφάλι της και εκείνη ξεψύχησε στην στοργική αγκαλιά του.

Αξίζει, να αναφέρουμε μάλιστα, πως σύμφωνα με πληροφορίες, τις τελευταίες τέσσερις μέρες στην Κω βρέθηκε και η Αγγλίδα σύζυγος του Νότη Σφακιανάκη, παραμερίζοντας εξαιτίας των συγκεκριμένων συνθηκών τους τριγμούς που υπάρχουν στο γάμο τους. Μάλιστα, πολλοί ανέφεραν πως αυτό το τραγικό γεγονός της απώλειας της μητέρας του Νότη Σφακιανάκη έφερε κοντά το ζευγάρι.

Το σίγουρο πάντως είναι πως ο χαμός της Μαίρης Σφακιανάκη σκόρπισε τη θλίψη στην Κω, μιας και η μητέρα του αγαπημένου τραγουδιστή που είχε έρθει από τη μικρά Ασία, ήταν από τις εμβληματικές προσωπικότητες του νησιού.

Read More

And More