Νότης Σφακιανάκης – Πέγκυ Ζήνα: Έκαναν πρεμιέρα στο Φωταέριο! Φωτογραφίες και video

Μπορεί να πέρασαν χρόνια από τότε που συνεργάστηκαν μαζί σε νυχτερινό σχήμα, αλλά για εκείνους ήταν σαν να μην πέρασε μια μέρα. Ο Νότης Σφακιανάκης συνάντησε μετά από καιρό την Πέγκυ Ζήνα επί σκηνής και έκαναν πρεμιέρα στο Φωταέριο το βράδυ της Παρασκευής.
Ανανεωμένη και… sexy η Πέγκυ Ζήνα εμφανίστηκε on stage φορώντας μια αποκαλυπτική μαύρη jumpsuit, τραγούδησε παλιές και νέες της επιτυχίες, χόρεψε και είχε στο πλευρό της τον σύζυγό της Γιώργο Λύρα. Ο ίδιος μάλιστα ανέβασε και video από την πρεμιέρα της Πέγκυς του. (δες εδώ τι έγινε στην πρόβα)

Όσο για τον Νοτη Σφακιανάκη… με ένα μαύρο αρχικά κουστούμι και αργότερα ντυμένος στα γαλανόλευκα ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε τα νέα του τραγούδια από το τελευταίο άλμπουμ “Μαζί” που κυκλοφόρησε από την cobalt! (δες τι έγινε στην παρουσίαση του άλμπουμ, του)

Ιδιαίτερα εντυπωσιακή η έναρξη του προγράμματος με τους δυο καλλιτέχνες να τραγουδούν ντουέτο και αργότερα να συνεχίζουν με ένα ποτ πουρί, ερμηνεύοντας ο ένας τα τραγούδια του άλλου… “Θέλω να σε ξαναδώ” έλεγε η Πέγκυ Ζήνα με τον Νότη να της απαντά… “έφυγες”!

Η Πέγκυ Ζήνα και ο Νότης Σφακιανάκης μαζί στη σκηνή:

Ενώ, δεν έλειψαν και τα απρόοπτα της πρεμιέρας, με τον Νότη να λέει on stage ότι θέλει να του φτιάξουν τον ήχο στο μικρόφωνο…
Όσες πρόβες και να γίνουν συμβαίνουν καμιά φορά και αυτά…

Δες φωτογραφίες:

Πέγκυ Ζήνα

Νότης Σφακιανάκης

Read More

And More