Νότης Σφακιανάκης: Ποια η ψυχολογική κατάσταση του τραγουδιστή μετά τη σύλληψή του; (video)

Όλες τις λεπτομέρειες για την ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Νότης Σφακιανάκης τα τελευταία 24ωρα έδωσε ο Χάρης Λεμπιδάκης μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή “Ευτυχείτε”.

“Το 48ωρο που βρίσκεται στο σπίτι του είναι πάρα πολύ ήρεμος με τον οικογένειά του. Επειδή έχει ένα πρόβλημα με τον ύπνο οι ώρες που κοιμάται είναι 1-2 το μεσημέρι μέχρι όσο πάρει. Χθες τον ψάχνανε όλοι όλη μέρα στο τηλέφωνο, μέχρι και ο κύριος Κούγιας και οι συνεργάτες του για να δούνε τις τελευταίες λεπτομέρειες με τη σημερινή δίκη. Αμέσως μετά που αφέθηκε ελεύθερος και έφυγε από την Ευελπίδων με κάποιους φίλους του, σταμάτησε σε γνωστή αλυσίδα junk food και υπέγραψε και αυτόγραφα τόσο στους ταμείες όσο και σε κάποιους οδηγούς που ήταν απ΄ έξω εκείνη την ώρα. Είναι καλά και χαλαρός. Έχει στεναχωρηθεί βέβαια με το γεγονός ότι το όνομά του δόθηκε αμέσως στη δημοσιότητα και την έκταση που έχει πάρει η υπόθεση” είπε χαρακτηριστικά.

Θυμίζουμε πως ο γνωστός τραγουδιστής συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής μετά από τυχαίο έλεγχο που έγινε στο αυτοκίνητό του για οπλοφορία και κατοχή ναρκωτικών. Μάλιστα η υπόθεσή του η οποία ήταν να εκδικαστεί σήμερα πήρε τελικά αναβολή.

Read More

And More