Νότης Σφακιανάκης: Στην Ευελπίδων με χειροπέδες, μετά τη χθεσινή σύλληψή του – Φωτογραφίες, video

Στην Ευελπίδων οδηγήθηκε πριν από λίγη ώρα ο Νότης Σφακιανάκης προκειμένου να παραστεί ενώπιον του Εισαγγελέα για να δώσει κατάθεση του μετά τη χθεσινοβραδινή του σύλληψη.

Με τη συνοδεία των αστυνομικών και με χειροπέδες – όπως άλλωστε είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις – ο γνωστός τραγουδιστής έφτασε στο σημείο αρνούμενος ωστόσο να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Το Tlife ήταν εκεί και κατέγραψε την άφιξη του Νότη Σφακιανάκη στην Ευελπίδων. 

Το χρονικό της σύλληψης του τραγουδιστή.

Όλα έγιναν περίπου στις 20:00 το βράδυ της Κυριακής, στη συμβολή της λεωφόρου Βουλιαγμένης με την οδό Ιασωνίδου στο Ελληνικό. Ο Νότης Σφακιανάκης επέστρεφε στο σπίτι του, στη Βάρκιζα, έχοντας στείλει sms για μετακίνηση.

Στο πλαίσιο των ελέγχων, στον γνωστό τραγουδιστή έγινε σήμα από τους αστυνομικούς στο σημείο να σταματήσει, όπως κι έκανε. Οι αστυνομικοί του ζήτησαν να κατέβει από το πολυτελές SUV του και του ζητούν να τους δείξει είτε sms είτε τα έγγραφα για τη μετακίνησή του.

Αρχικά, ο Νότης Σφακιανάκης αρνήθηκε ότι είχε οτιδήποτε παράνομο μαζί του. Αλλά ένας από τους αστυνομικούς που έκαναν τον έλεγχο είδε ένα μικρό τσαντάκι στο κάθισμα του συνοδηγού και του ζήτησε να το ανοίξει.

Εκεί, βρέθηκαν το 9αρι πιστόλι μάρκας Beretta, ένα teaser και ένα σακουλάκι λευκή σκόνη. «Είναι αυτό που ξέρετε. Είναι για προσωπική χρήση» ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, η απάντηση του Νότη Σφακιανάκη όταν οι αστυνομικοί τον ρώτησαν τι είχε μέσα το σακουλάκι.

Όσον αφορά στο όπλο, είπε πως το έχει μαζί του γιατί κινδυνεύει και υποστήριξε ότι η άδειά του είχε λήξει και δεν την είχε ανανεώσει.

Οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο Α.Τ. Αργυρούπολη και από εκεί στο Τμήμα Ασφάλειας Βουλιαγμένης, όπου ο Νότης Σφακιανάκης και πέρασε τη νύχτα.

Σε βάρος του γνωστού τραγουδιστή σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών και παράνομη κατοχή όπλου.

Δες ΕΔΩ τι υποστήριξε ο δικηγόρος του Νότη Σφακιανάκη, Αλέξης Κούγιας!

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More