Ντ. Κουβελογιάννη: Η συγκινητική εξομολόγηση στο TLIFE για το θάνατο της αγαπημένης της φίλης!

Είναι δύσκολο να ζητάς από κάποιον που ξέρεις χρόνια να σου μιλήσει για την χειρότερη στιγμή της ζωής του… Όμως η Ντέσσυ ήθελε να το μοιραστει κι ας ήταν δύσκολο… Και ο χαμός της επί 27 χρόνια φίλης της Βίκυς, ήταν από τα πιο δύσκολα. Ίσως το δυσκολότερο που έχει περάσει μέχρι τώρα στη ζωή της.

Η παρουσιάστρια Ντέσσυ Κουβελογιάννη, έζησε εδώ και ένα χρόνο ένα εφιάλτη, που έφθασε στο αποκορύφωμα του, στις 30 Αυγούστου που έφυγε για πάντα η “μπουμπού” της, η αγαπημένη της φίλη Βίκυ. Η Βίκυ Τσαλδάρη έφυγε στα 42 της χρόνια χτυπημένη από καρκίνο στο πάγκρεας και άφησε πίσω της το κοριτσάκι της, τον σύζυγό της και πολλά αγαπημένα πρόσωπα.

Η Ντέσσυ έζησε εδώ και ένα χρόνο την προσπάθεια της αγαπημένης της φίλης να νικήσει την ασθένειά της, και είναι συντετριμμένη που τελικά δεν τα κατάφερε…

“Η Βίκυ δεν ήταν φίλη μου, ήταν κάτι παραπάνω από αδελφή μου. Δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια τι ήταν για μένα η Βίκυ. 27χρόνια ήμασταν μαζί κάθε μέρα! Ο θάνατός της ήταν ότι χειρότερο έχω ζήσει μέχρι σήμερα στη ζωή μου! Είναι η μεγαλύτερή μου απώλεια”
, εκμυστηρεύεται η γνωστή παρουσιάστρια στο TLIFE.

Συγκινητικό όσο τίποτα άλλο είναι το μήνυμα που της έστειλε η Βίκυ όταν έμαθε ότι πάσχει από καρκίνο και η Ντέσσυ το μοιράστηκε μαζί μας: ” Μπουμπού, φοβάμαι. Δεν μπορώ να σου υποσχεθώ ότι θα γεράσουμε μαζί, αλλά θα το παλέψω”!

Λίγες μέρες μετά το θάνατο της Βίκης και η Ντέσσυ νιώθει ακόμα χειρότερα από την απώλειά της… Έχει αναθεωρήσει την άποψη της για τη ζωή και ο νους της τώρα είναι στην βαφτιστήρα της, στην κόρη της Βίκυς.

Η Ντέσσυ έγραψε πριν από λίγη ώρα στο προφίλ της στο facebook, αποχαιρετώντας για πάντα την Βίκυ:

Dessy Kouvelogianni
“Κανονικά θα έπρεπε να σας ευχαριστήσω έναν-έναν για τις ευχές σας στις 20 Αυγούστου,λυπάμαι που φέτος δεν θα το κάνω,αλλά ήταν ο πιο δύσκολος μήνας που πέρασα..δεν έχασα την επί 27 χρόνια καλύτερη μου φίλη,δεν έχασα την αδελφή μου,έχασα τη Μπουμπού,κάτι πολύ πιο δυνατό κι από φιλίες και οικογένεια”

“Αυτό είναι το μοναδικό μήνυμα που δεν ήθελα ποτέ να γράψω..’Καλό ταξίδι’ Μπουμπού μου, θα τα ξαναπούμε σίγουρα…”

Read More

And More