Ντ. Παπαδημητρίου: Δεν θα είναι στο πρωινό! Ποια είναι η εκπομπή που πιθανότατα αναλαμβάνει στο Mega;

Ο… χορός της ονοματολογίας όχι απλά καλά κρατεί, αλλά όσο πάει και φουντώνει αυτή την περίοδο, μιας και το καλοκαίρι είναι παραδοσιακά η εποχή που επιτρέπει να στήνονται τέτοιοι χοροί και μάλιστα… τρικούβερτοι σε όλα τα κανάλια, ενόψει πάντα της νέας σεζόν και της μανίας που πιάνει όλους τους τηλε-ανθρώπους για ανανέωση. Ανανέωση η οποία εννοείται πως άλλοτε αποδεικνύεται επιτυχημένη και άλλοτε αποτυχημένη. Ως γνωστόν ο τηλεθεατής έχει πάντα τον τελευταίο λόγο!

Ετσι, λοιπόν, ο χορός της ονοματολογίας αυτή την περίοδο έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις στο Mega, μιας και είναι κάτι παραπάνω από αρκετά τα… μέτωπα που έχει ανοιχτά το κανάλι και τα οποία πρέπει λίαν συντόμως να αποκτήσουν ονοματεπώνυμο!

Απ ΄όλα αυτά ποια είναι τα πρότζεκτ εκείνα τα οποία έχουν προτεραιότητα για να στηθούν και “καίνε” περισσότερο το κανάλι; Είναι τόσο το fresh πρωινό, όσο και το πολυδιαφημισμένο “Music School”, του οποίου τα γυρίσματα πρέπει να ξεινήσουν άμεσα, τώρα που οι λιλιπούτειοι ερμηνευτές δεν έχουν μαθητικές υποχρεώσεις.

Και για τα δύο αυτά πρότζεκτ τις τελευταίες ημέρες ακούγεται έντονα το όνομα της Ντορέττας Παπαδημητρίου. Ναι, η γνωστή ηθοποιός είναι ένα από τα ονόματα με το οποίο λέει το Mega φλερτάρει έντονα!

Ομως, από χθες και μετά τις δηλώσεις της Ντορέττας πως δεν συζητά με το Mega για το πρωινό, τα τηλεδεδομένα φαίνεται να αλλάζουν. “Οχι δεν συζητάω με το Mega για το πρωινό. Με το Mega συζητάω για άλλα πράγματα”, δήλωσε εκτός των άλλων η ηθοπιοιός στην κάμερα του “Μελέτησέ το”, χωρίς να αποκαλύπτει τίποτα άλλο.

Ποια είναι τα άλλα πράγματα; Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει, η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι ένα από τα πρόσωπα εκείνα με τα οποία το κανάλι έχει συζητήσει σε ότι έχει να κάνει με την παρουσίαση του “Music School”!

“Οντως με την Ντορέττα έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις, όντως αυτές οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει αρκετά και όπως επίσης όντως δεν έχουν να κάνουν με το πρωινό”, μου είπαν από το Mega μεριά. Οσο για το αν όντως η Ντορέττα θα είναι η οικοδέσποινα του “Music School”;

Κανείς δεν λέει προκαταβολικά τίποτα – παρόλα αυτά δεν διαψεύδεται και η συγκεκριμένη φημολογία – μιας και με το γεύμα που αποφάσισε να παραθέσει το Μεγάλο Κανάλι σε όλους τους τηλεοπτικούς συντάκτες την Τρίτη, είναι βέβαιο πως θα ακούσουμε αναλυτικά το τι έχει γίνει με το νέο τους αυτό σόου ποια θα είναι η οικοδέσποινα, όπως επίσης και το πως ακριβώς έχει διαμορφωθεί και η κριτική επιτροπή.

Γιατί, τέτοιες πονηρές τηλεοπτικά εποχές όπως είναι το καλοκαίρι, δεν κλείνεις ραντεβού με τους δημοσιογράφους χωρίς να έχεις να τους ανακοινώσεις απολύτως τίποτα. Και επειδή με το πρωινό είναι νωρίς για να προχωρήσει το κανάλι σε αποκαλύψεις, σίγουρα το “Music School” είναι το πρότζεκτ εκείνο που θα παρουσιαστεί με… δόξα και τιμή.

Συμπέρασμα; Κοντός ψαλμός αλληλούια! Την Τρίτη θα τα μάθουμε όλα και εκεί θα διαπιστωθεί κι επισήμως αν όντως η Ντορέττα είναι η παρουσιάστρια του συγκεκριμένου φορμάτ ή μήπως το όνομά της βρίσκεται στο τραπέζι των συζητήσων για κάποιο άλλο πρόγραμμα του καναλιού!

Read More

And More