Ντ. Παπαδημητρίου: ”Είναι μία πολύ δύσκολη περίοδος για μένα”!

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ονειρευόταν από μικρή να γίνει ηθοποιός. Και τα κατάφερε. Φέτος θα τη δούμε στην επιτυχημένη θεατρική παράσταση ”Σεσουάρ για δολοφόνους”. Πώς αισθάνεται που θα δοκιμαστεί σε έναν κωμικό ρόλο; ”Χαίρομαι που θα είμαι σ’αυτή τη παράσταση. Το είχα ανάγκη, ήθελα να κάνω κωμωδία και μάλιστα σκέφτοαι να δουλέψω προς αυτή τη κατεύθυνση. Είμαι ενθουσιασμένη που μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία, επειδή είναι η πρώτη φορά που κάνω κάτι αμιγώς κωμικό. Θα υποδυθώ λοιπόν την κομμώτρια Σόφη η οποία ανακαλύπτει το πτώμα της θείας Αμαλίας”, δηλώνει η ηθοποιός στο περιοδικό ΟΚ!

Η Ντορέττα ονειρεύεται να παίξει ανατρεπτικούς ρόλους, ρόλους για τους οποίους θα χρειαστεί ακόμη και να παχύνει ή να κόψει τα μαλλιά της. Πέρα όμως από επαγγελματίας είναι και μητέρα. Πώς απαντά στις διάφορες απορίες των γιων της; ”Ρωτάνε συνέχεια για όλων των ειδών τα θέματα. Η άποψή μου είναι ότι στα παιδιά δεν πρέπει να μιλάμε σαν να είναι βρέφη. Προσπαθώ με απλό τρόπο να απαντάω σοβαρά και ρεαλιστικά. Δεν μου αρέσει να τους συμπεριφέρομαι σαν να είναι μωρά”, απαντά.

Τον τελευταίο καιρό διάφορα δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Ντορέττα έχει προβλήματα με τον σύζυγό της, Κώστα Πηλαδάκη. ”Δεν είναι μυστικό ότι είναι μία πολύ δύσκολη περίοδος για μένα, αλλά δεν θέλω να μιλήσω καθόλου γιάυτό. Πρωτίστως γιατί θέλω να προστατεύσω τα παιδιά μου και δεύτερον γιατί δεν αφορά κανέναν άλλον παρά εμένα και την οικογένειά μου”, τονίζει.

Read More

And More