Ντ. Παπαδημητρίου – Κλ. Πανταζή: Μαζί με άλλους διάσημους σε θεατρική πρεμιέρα!

Μπορεί το Dancing with the stars να φτάνει στο τέλος του όμως έχουν ήδη δημιουργηθεί φιλίες μεταξύ των παικτών. Οι ώρες που περνάνε στις πρόβες και στα live τους βοήθησε να έρθουν πιο κοντά και για αυτό αρκετά συχνά τους βλέπουμε σε κοινές δημόσιες εμφανίσεις.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε το παρεάκι του χορευτικού show στην επίσημη θεατρική πρεμιέρα του «Τίμων ο Αθηναίος» του Γουίλλιαμ Σαίξπηρ. Το έργο παρουσιάζεται από την Εταιρεία Θεάτρου «Υπερίων» σε συνεργασία με την «Εταιρεία Θεάτρου», σε μετάφραση και σκηνοθεσία του Αλέξανδρου Κοέν, στο Σύγχρονο Θέατρο.

Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της παράστασης είναι και ο Άλεξ Κάβδας που έδωσε έναν ακόμη λόγω στους σταρ του Dancing να δώσουν το παρών το βράδυ της Τρίτης στο θέατρο. Ακόμα, συναντήσαμε την Ντορέττα Παπαδημητρίου, την Κλέλια Πανταζή, την Μαίρη Συνατσάκη, τον Λάκη Γαβαλά με την ντάμα του στο show, Αναστασία Δρακά και τον Ησαΐα Ματιάμπα.

Δες όμως ποιοι άλλοι celebrities βρέθηκαν στην επίσημη πρεμιέρα!


Νίνα Λοτσάρη, Αλέκος Συσσοβίτης


Ιωάννης Παπαζήσης, Δήμητρα Χατούπη


Δημήτρης Στρέπκος, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Λάουρα Νάργες


Λάκης Γαβαλάς, Κατερίνα Τσάβαλου


Φρόσω Κορρού, Δημήτρης Κουρούμπαλης


Πέρης Μιχαηλίδης, Ζαφειρία Δημητροπούλου


Νεκταρία Γιαννουδάκη, Ελένη Κρίτα, Μαριλένα Παναγιωτοπούλου


Ελένη Κρίτα, Αντιγόνη Δρακουλάκη, Αιμιλία Υψηλάντη


Μάξιμος Μουμούρης, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Πατρίκιος Κωστής


Αλίκη Βουτζουράκη, Ρένια Λουιζίδου, Τζούλη Σούμα, Μαρία Φιλίππου

Λίγα λόγια για το έργο

Ο πλούσιος Αθηναίος ευγενής Τίμων ξοδεύει τα χρήματά του σε τεράστια συμπόσια από τα οποία περνάει ολόκληρη η Αθήνα.

Όλοι όσοι τον περιτριγυρίζουν του δείχνουν αγάπη και τον κολακεύουν για ν’ απολαμβάνουν τα δώρα του. Πολύ σύντομα τού ανακοινώνεται πως έχει χρεοκοπήσει και, όταν θα τρέξει στους «φίλους» του για να ζητήσει βοήθεια, το μόνο που θα εισπράξει είναι άρνηση. Οργισμένος από αυτό ο Τίμων απαρνείται ολόκληρο το ανθρώπινο γένος, γίνεται μισάνθρωπος και αποφασίζει να πεθάνει μόνος μακριά από τους ανθρώπους που τόσο πολύ τον απογοήτευσαν.

Η παράσταση –μεταφερμένη στη σύγχρονη πραγματικότητα των μεγάλων οίκων μόδας– αποτελεί ένα σχόλιο στην εποχή μας: μια εποχή παράλογης πολυτέλειας και αδικαιολόγητων υπερβολών που διακόπηκε απότομα, όταν σταδιακά άρχισε να εξαπλώνεται η οικονομική κρίση.
Διάρκεια παράστασης: 90 λεπτά (χωρίς διάλειμμα).

Παίζουν οι ηθοποιοί: Μάξιμος Μουμούρης, Ελένη Κρίτα, Πατρίκιος Κωστής, Άλεξ Κάβδας, Τζούλη Σούμα, Γιώργος Γεροντιδάκης, Αλίκη Βουτζουράκη, Εύη Νταλούκα, Γιάννης Αθανασόπουλος, Κώστας Πιπερίδης.

Mετάφραση-σκηνοθεσία Αλέξανδρος Κοέν, σκηνικά Χριστίνα Κωστέα, κοστούμια Celebrity Skin, κινησιολογία Φρόσω Κορρού, φωτισμοί Κατερίνα Μαραγκουδάκη, βοηθός σκηνοθέτη Ρωμανός Μαρούδης, φωτογραφίες Φένια Λαμπροπούλου, διεύθυνση παραγωγής Μαρία Καβαλλάρη.

Read More

And More