Ντακότα Τζόνσον: O Κρις Μάρτιν της έκανε πρόταση γάμου μετά από έξι χρόνια σχέσης

Ο Κρις Μάρτιν μετά από έξι χρόνια σχέσης με την Ντακότα Τζόνσον, γονάτισε και της έκανε πρόταση γάμου, σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror.

«Είναι ξετρελαμένοι ο ένας με τον άλλον από την πρώτη μέρα, οπότε το επόμενο βήμα ήταν αναπόφευκτο. Δεν βιάζονται να προγραμματίσουν το γάμο, αλλά απλώς απολαμβάνουν την επισημοποίηση της δέσμευσής τους» υποστήριξε ανώνυμη πηγή στη Mirror για την Ντακότα Τζόνσον και τον Κρις Μάρτιν.

Το ζευγάρι φέρεται επίσης να έχει την έγκριση των δύο παιδιών του Μάρτιν καθώς και της πρώην συζύγου του, Γκουίνεθ Πάλτροου, η οποία τον περασμένο Οκτώβριο δήλωσε ότι είναι «καλή φίλη» με την πρωταγωνίστρια του «Madam Web» και την περιέγραψε ως «ένα αξιολάτρευτο, υπέροχο άτομο».

Από την πλευρά της, η κόρη του ηθοποιού Ντον Τζόνσον και της υποψήφιας για Όσκαρ Μέλανι Γκρίφιθ σε πρόσφατη συνέντευξη στο «Bustle» δήλωσε ότι «αγαπώ αυτά τα παιδιά με όλη μου την καρδιά».

Το ζευγάρι είναι σε σχέση από το 2017, ωστόσο, το 2019 είχαν χωρίσει για ένα μικρό διάστημα, το οποίο όπως φαίνεται βγήκε σε καλό! 

 

Read More

And More