Ντάνη Γιαννακοπούλου: Έγκυος η πρωταγωνίστρια του «Έρωτα φυγά»

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της διανύει η Ντάνη Γιαννακοπούλου.

Η πρωταγωνίστρια του «Έρωτα Φυγά» μέσω μιας ανάρτησης που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, ανακοίνωσε πως είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί.

«Δυο ψυχές, ένα σώμα» έγραψε η Ντάνη Γιαννακοπούλου στη λεζάντα της ανάρτησής της, ενώ η φωτογραφίες που επέλεξε να μοιραστεί με τους ακόλουθούς της, δείχνουν το ταξίδι της στη μητρότητα από την πρώτη μέρα που έμαθε το ευτυχές γεγονός μέχρι και σήμερα.

Η Ντάνη Γιαννακοπούλου είναι από τα πρόσωπα που έχουν επιλέξει να κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή και να απασχολεί τα Μέσα μόνο με τη δουλειά της. Μια από τις σπάνιες φορές που είχε μιλήσει για τον γάμο της, ήταν όταν είχε δώσει συνέντευξη στον Γιάννη Πουλόπουλο και την εκπομπή Super Κατερίνα.

«Ήμασταν 130 άτομα. Έγινε πολιτικός γάμος και έχουμε υπογράψει και σύμφωνο συμβίωσης. Θρησκευτικός γάμος δεν θα γίνει. Υπάρχουν σχέδια για μητρότητα. Άμα είναι να το φέρει η ζωή, θα το φέρει και θα είμαστε χαρούμενοι και ευτυχισμένοι», είχε πει τον Νοέμβριο του 2023 η Ντάνη Γιαννακοπούλου ενώ διένυε ήδη τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

 

Read More

And More