Ντάνη Γιαννακοπούλου: Παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Ορέστη – Bίντεο από το γαμήλιο πάρτι

Τον εκλεκτό της καρδιάς της παντρεύτηκε η Ντάνη Γιαννακοπούλου. Η γνωστή ηθοποιός το απόγευμα της Παρασκευής 3 Ιουνίου ντύθηκε νύφη έχοντας στο πλευρό της αγαπημένα πρόσωπα.

Το σκηνικό έμοιαζε παραμυθένιο. Φίλοι και συγγενείς, είχαν φτάσει από νωρίς στο σπίτι της νύφης προκειμένου να ξεκινήσει η προετοιμασία της.

Ακολούθησε το θρησκευτικό μυστήριο, ενώ σειρά είχε το γαμήλιο πάρτι. Η Ντάνη Γιαννακοπούλου έλαμπε από ευτυχία επιλέγοντας εντυπωσιακό νυφικό φόρεμα σε κλασική γραμμή, ενώ οι πρώτες φωτογραφίες των νεόνυμφων ήρθαν μέσα από τα social media.

Στον γάμο του ζευγαριού βρέθηκαν αρκετοί γνωστοί ηθοποιοί, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Καραμίχος, η Ελένη Βαϊτσου, η Βέρα Μακρομαρίδου, η Ευγενία Δημητρόπούλου και η Αντιγόνη Ψυχράμη.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Βέρα Μακρομαρίδου (@vera_makromaridou)

 

Η πρώτη φωτογραφία με τους νεόνυμφους:

«Είναι περίεργο αυτό που νιώθω µε αυτόν τον άνθρωπο, κάποιες φορές είναι σαν να τον γνωρίζω τώρα, έχω ακόμα αυτό το σκίρτημα. Ο γάμος είναι στα σχέδιά µου, αλλά αυτό που µε νοιάζει είναι να είμαστε καλά μαζί. Αν αποφασίσουμε να κάνουμε παιδί, τότε θα παντρευτούμε»,  δήλωνε σε συνέντευξή της η Ντάνη Γιαννακοπούλου το 2019.

Δες παρακάτω βίντεο από το γαμήλιο γλέντι που ακολούθησε μετά τον γάμο:

Να ζήσουν!

Φωτογραφίες, Βίντεο από Instagram

 

Read More

And More