Ντάσα Ζούκοβα: Η σπάνια φωτογραφία που δημοσίευσε με τον σύζυγό της, Σταύρο Νιάρχο και τον γιο τους

Ο Σταύρος Νιάρχος και η σύζυγό τους, Ντάσα Ζούκοβα πλέουν σε πελάγη ευτυχίας από την ημέρα που ήρθε στον κόσμο ο γιός τους.

Ο Σταύρος Νιάρχος και η Ντάσα Ζούκοβα ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου τον Ιανουάριο του 2020 κάτω από άκρα μυστικότητα σε μία λαμπερή τελετή στο Σεν Μόριτζ και ένα χρόνο μετά υποδέχτηκαν τον μονάκριβο γιο τους, ο οποίος τους έχει κλέψει την καρδιά.

Το ζευγάρι έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και οι εμφανίσεις τους είναι εξαιρετικά σπάνιες, ενώ ακόμα και στα social media είναι ιδιαίτερα διακριτικοί.

Η Ρωσίδα συλλέκτρια έργων τέχνης ωστόσο, το απόγευμα της Παρασκευής 29/3 έκανε μια εξαίρεση και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες από ταξίδι της στο Παρίσι, με τους δύο άντρες της ζωής της, τον άντρα της και τον γιο της.

Οι τρεις τους βρέθηκαν στο Παρίσι και επισκέφτηκαν το Ιnvader Space Station. Πρόκειται για μια πρωτότυπη street-art έκθεση που φιλοξενείται από τις 17 Φεβρουαρίου έως τις 5 Μαΐου 2024 σε ένα παριζιάνικο κτήριο.

Σε ένα από τα στιγμιότυπα που θα δεις, η Ντάσα Ζούκοβα απαθανάτισε τον Σταύρο Νιάρχο με τον μικρό τους, Φίλιππο Σταύρο Νιάρχο σε μια πολύ τρυφερή στιγμή, όπου ο γιος τους προσπαθούσε να δει από το τηλεσκόπιο.

Φωτογραφίες: Instagram

Read More

And More