Ντέμη Γεωργίου: Αποκλειστικές φωτογραφίες από τις ξέγνοιαστες διακοπές της παίκτριας του MasterChef με τη σύζυγό της στις Κυκλάδες!

Η Ντέμη Γεωργίου, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το MasterChef, αφού ολοκλήρωσε τις καλοκαιρινές διακοπές της με τη σύντροφό της Άλκηστις Αλεξανδράτου, επέστρεψαν πριν λίγες μέρες στην Αθήνα και στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. Χθες, μάλιστα, άνοιξαν και πάλι το εστιατόριο τους στο κέντρο της Αθήνας, προσφέροντας γευστικά vegan πιάτα στους πελάτες τους.

Η πρώην παίκτρια του MasterChef μοιράζεται σήμερα με τους αναγνώστες του TLIFE, όμορφες στιγμές από τις εξορμήσεις της, στα μαγευτικά Κουφονήσια, με τη σύζυγό της!

Οι δυο ερωτευμένες γυναίκες, οι οποίες είναι μαζί τα τελευταία 9 χρόνια, πέρασαν ένα αξέχαστο καλοκαίρι, έζησαν ανέμελες στιγμές στο νησί, έκαναν τις βουτιές τους στα καταγάλανα νερά, ενώ γεύτηκαν και τα νόστιμα πιάτα των ντόπιων κατοίκων. Η Ντέμη και η Άλκηστις είναι ενθουσιασμένες, από τις ομορφιές του γραφικού νησιού και αυτός είναι ο λόγος που το επισκέπτονται σχεδόν κάθε χρόνο.

Μάλιστα, πέρυσι η πρώην παίκτρια του MasterChef με τη σύντροφό της είχαν νοικιάσει ένα ακίνητο στα Κουφονήσια, προκειμένου να το αξιοποιήσουν και να επενδύσουν σε αυτό, δημιουργώντας ένα εστιατόριο. Ωστόσο, λόγω, κάποιων εμποδίων που εμφανίστηκαν αποφάσισαν οι δύο γυναίκες, να αναβάλλουν τα σχέδια τους για του χρόνου.

Η Ντέμη Γεωργίου με τη σύζυγό της, όπως αποκαλεί την αγαπημένη της, Άλκηστη, πριν από λίγες μέρες, έκαναν μια μονοήμερη εκδρομή στην Ηρακλειά, στο νησί των Μικρών Κυκλάδων με τις δαντελωτές ακτές και γιόρτασαν εκεί την 9η επέτειο της σχέσης τους.

Οι δυο γυναίκες ένωσαν και επίσημα τις ζωές τους, πριν από ένα χρόνο, περίπου και όπως έχουν εξομολογηθεί σε παλιότερη συνέντευξή τους ‘”το πιο δύσκολο κομμάτι για εκείνες ήταν να επικοινωνήσουν τη σχέση τους τόσο στο οικογενειακό όσο και στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον”.

Read More

And More