Ντέμης Νικολαΐδης – Αλεξάνδρα Νικολαΐδου: Δημοσίευσαν την πρώτη τους κοινή φωτογραφία

Στο πρόσωπο της γοητευτικής Αλεξάνδρας Νικολαΐδου έχει βρει τον έρωτα εδώ και αρκετούς μήνες ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Η σχέση τους έγινε γνωστή όταν βρέθηκαν στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΑΕΚ με τον φωτογραφικό φακό να τους απαθανατίζει για πρώτη φορά μαζί αφού είχαν προηγηθεί ήδη έξι μήνες “αθόρυβου” έρωτα.

Αθόρυβα όμως συνέχισαν να κινούνται και το επόμενο διάστημα μιας και στον Ντέμη Νικολαϊδη δεν άρεσε ποτέ να προβάλλει ιδιαιτέρως την προσωπική του ζωή ενώ και η σύντροφός του είναι αρκετά χαμηλών τόνων. Η μόνη φορά που ο Ντέμης Νικολαϊδης αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή μετά το διαζύγιο από τη Δέσποινα Βανδή ήταν όταν κυκλοφόρησαν κάποιες φήμες που ήθελαν τη σύντροφό του να είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί.

«Είναι μερικά θέματα ευαίσθητα, που δεν τα ακουμπάμε. Είναι ένα περιοδικό που κάθονται, φαντάζονται και γράφουν. Και άντε να γράψεις ότι είναι με την κοπέλα αυτή. Γιατί το κάνει αυτό; Γιατί δεν έχουμε κινηθεί νομικά.

Το κακό είναι πόσα sites το γράφουν χωρίς να έχουν ψάξει. Ας προσέχουν, ας γράφουν τις… βλακείες τους, αλλά να είναι για θέματα λιγότερο ευαίσθητα», είχε πει τότε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής.

Αυτές τις μέρες οι δυο τους βρίσκονται στα Άχλα της Άνδρου με την Αλεξάνδρα Νικολαϊδου να δημοσιεύει μερικά στιγμιότυπα από το όμορφο μέρος όπου περνούν τις διακοπές τους. Την έκπληξη ωστόσο προκάλεσε μια φωτογραφία στην οποία βλέπουμε να απεικονίζεται η σκιά της δίπλα σε εκείνη του Ντέμη Νικολαϊδη. Αυτή είναι και η πρώτη φορά που ένας από τους δυο δημοσιεύει ένα κοινό τους στιγμιότυπο στα social media.

Read More

And More