Ντέμης Νικολαΐδης: Απαντά πρώτη φορά για τις κοινές φωτογραφίες με την Κατερίνα Παναγοπούλου

Ο Ντέμης Νικολαΐδης είναι γνωστό ότι αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα έχει βρεθεί στο επίκεντρο λόγω κάποιων δημοσιευμάτων γύρω από την προσωπική του ζωή, λόγω των κοινών φωτογραφιών με την Κατερίνα Παναγοπούλου. 

Σε μια σπάνια συνέντευξη που παραχώρησε στον Δημήτρη Δανίκα και την εφημερίδα “Πρώτο Θέμα”, μίλησε για την αλλαγή στην εμφάνισή του μετά από μια δύσκολη περίοδο που πέρασε, αλλά και για τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν ζευγάρι με την παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega.

«Έχω χάσει 15 κιλά και πρέπει να πετάξω από πάνω μου άλλα 10. Πέρασα δύσκολα αλλά τώρα είμαι καλά. Το καθημερινό μου πρόγραμμα περιλαμβάνει περπάτημα αρκετών χιλιομέτρων, κάποιες μέρες γυμναστική, yoga, pilates. Πρέπει να βρω τη φόρμα μου» είπε και συνέχισε για την ιστορία με την παρουσιάστρια του Mega: «Αστειότητες. Βρεθήκαμε συμπτωματικά με την Κατερίνα Παναγοπούλου σε μια κοινή παρέα κάπου εδώ κοντά αυτό και τίποτα άλλο. Μην πιστεύεις όλα όσα διαβάζεις».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μετά την προβολή του συγκεκριμένου αποσπάσματος, είπε στο Happy Day πως πολύ καλά πληροφορημένες πηγές που βρίσκονται κοντά στον Ντέμη Νικολαΐδη, της μετέφεραν πως ο ίδιος θεωρεί ότι όλο αυτό ήταν στημένο από κάποιους. H μοναδική στιγμή που βρέθηκε κοντά στην δημοσιογράφο σε εκείνη την έξοδο ήταν η στιγμή της χειραψίας τους που τραβήχτηκαν και οι φωτογραφίες.

Read More

And More