Ντέμης Νικολαΐδης: Έτσι γνωρίστηκε με τη νέα του σύντροφο, Φανή Σπυριδάκη

Λίγες ημέρες έχουν περάσει από την ημέρα που αποκαλύφθηκε το ειδύλλιο του Ντέμη Νικολαΐδη με την επιχειρηματία Φανή Σπυριδάκη. Το Happy Day έφερε στο «φως» κοινές τους φωτογραφίες, με τις πληροφορίες να θέλουν τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή να έχει τραβήξει χωριστούς δρόμους με την Κατερίνα Παναγοπούλου πέντε ημέρες νωρίτερα, ύστερα από απόφαση της παρουσιάστριας του Mega καθώς δεν άντεχε την πίεση των media και των φωτογράφων. 

Σύμφωνα με την Κορύνα Μανταγάρη στη Real Life, η γνωριμία του Ντέμη Νικολαΐδη και της Φανής Σπυριδάκη έγινε στο μπαρ που είναι συνιοδιοκτήτρια εκείνη στην «καρδιά» της Αθήνας. Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής συχνάζει στα μαγαζιά της αγαπημένης του, και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει εκτελέσει χρέη dj.

Ποια είναι η Φανή Σπυριδάκη

Γεννήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης αλλά μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε υποκριτική στο Σύγχρονο Θέατρο Αθήνας και Θεατρικές Σπουδές και Επικοινωνία στη Σορβόνη, ενώ έχει εργαστεί ως ηθοποιός, μεταφράστρια και βοηθός σκηνοθέτη στην τηλεόραση, το θέατρο και τον κινηματογράφο.

Μέχρι πρόσφατα, μεταδιδόταν σε επανάληψη από το Mega, η κωμική σειρά Singles, όπου η Φανή Σπυριδάκη υποδυόταν την «Λουίζα».

Το 2012 ίδρυσε το Κέντρο Λογοτεχνικών Εκδηλώσεων στην Αθήνα, τόπο συνάντησης και ανάδειξης του έργου των σύγχρονων Ελλήνων συγγραφέων. Πνεύμα ανήσυχο και μαχητικό, ανέπτυξε έντονη ακτιβιστική δραστηριότητα για τη βελτίωση της πόλης στην οποία έχει επιλέξει να ζει και να εργάζεται. Οι κοινωνικές και πολιτικές της ανησυχίες την οδήγησαν να δεχτεί το 2014 την πρόταση του Σταύρου Θεοδωράκη που τότε ήταν αρχηγός στο Ποτάμι, να είναι υποψήφια ευρωβουλευτής.

Read More

And More