Ντέμης Νικολαΐδης: Πάντα στο πλευρό της συζύγου του, Δέσποινας Βανδή

Ο Ντέμης Νικολαΐδης βρίσκεται πάντα στο πλευρό της Δέσποινας Βανδή. Μπορεί να αποφεύγει τα φωτογραφικά φλας και να προτιμά να περνά απαρατήρητος στις κοσμικές εκδηλώσεις αλλά στηρίζει πάντα την σύζυγο και μητέρα των παιδιών του. Δεν θα μπορούσε να λείπει από την επίσημη πρεμιέρα του Mamma Mia.

“Ήρθε για να στηρίξει την οικογένεια”, είπε η Δέσποινα Βανδή στις κάμαρες λίγο μετά το τέλος της παράστασης. Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο πρώην άσος των γηπέδων απολαμβάνει την σύντροφό του στο θρυλικό μιούζικαλ.

Το βράδυ της Δευτέρας ωστόσο τον απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ανάμεσα στους θεατές.

“Δεν υπάρχει ο έρωτας των πρώτων μηνών. Υπάρχει αλληλοσεβασμός και αλληλοεκτίμηση. Υπάρχει μια σχέση που χτίζεται μέρα με την ημέρα όλα αυτά τα χρόνια. Θέλει πολλή δουλειά. Όμως, για να θέλεις δουλευτεί μια σχέση, σημαίνει ότι από πίσω υπάρχουν ισχυροί δεσμοί με τον άνθρωπό σου. Σημαίνει ότι η προσωπικότητα του άλλου δεν σε έχει ξενερώσει, δεν τον έχεις απομυθοποιήσει. Ο Ντέμης είναι ένας άνθρωπος που με γοητεύει με τον τρόπο που σκέφτεται. Ακόμα και η απόλυτη άποψη που μπορεί να έχει, από πίσω κρύβει μια δεοντολογία, μια ηθική, την οποία σπάνια συναντά κανείς”, είχε πει η Δέσποινα Βανδή σε πρόσφατη συνέντευξή της για τον σύζυγό της.

Read More

And More