Ντέμης Νικολαΐδης: Το like στον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη που επιβεβαιώνει ότι τον εγκρίνει για σύντροφο της κόρης του

Όπως έχει γίνει γνωστό από το περασμένο καλοκαίρι, η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, Μελίνα, είναι σε σχέση με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη ο οποίος εκτός από personal trainer ενώ ανήκει και στο δυναμικότης ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ.

Οι δυο τους περνούν αρκετό χρόνο μαζί ενώ η σχέση τους δείχνει να έχει και την απόλυτη έγκριση των γονιών της Μελίνας Νικολαϊδη. Για τη Δέσποινα Βανδή άλλωστε δεν είχαμε καμία αμφιβολία καθώς ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης είναι και ο προσωπικός της γυμναστής ενώ αρκετές είναι οι φορές που ο ίδιος με την κόρη της την έχουν απολαύσει στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται.

Από την άλλη, για τον Ντέμη Νικολαϊδη που αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας το μόνο που ξέραμε είναι πως εγκρίνει τη σχέση της κόρης του, από μια αναφορά που είχε κάνει η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή της.

«Ο Ντέμης χαίρεται, επειδή η κόρη του είναι ευτυχισμένη και σε καλά χέρια. Η μαμά του Αλέξανδρου συμπαθεί τη Μελίνα και ο Ντέμης γνώρισε τον Αλέξανδρο και έχει την έγκρισή του και ο trainer πηγαίνει συχνά στο Λονδίνο και περνάνε πολύ ωραία μαζί» είχε πει χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του Happy Day.

Τώρα, μια κίνηση του Ντέμη Νικολαϊδη φαίνεται πως έρχεται να επιβεβαιώσει τα λεγόμενά της. Συγκεκριμένα, ο Ντέμης Νικολαϊδης που μόλις πριν λίγο καιρό έφτιαξε τον δικό του λογαριασμό στο instagram, έσπευσε να κάνει Like σε μια φωτογραφία του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη από μια εμφάνισή του στο γήπεδο με τη φανέλα της κιτρινόμαυρης.

Read More

And More