Ντετέκτιβ προσέλαβε ο Στρος Καν για να ερευνήσουν το παρελθόν της καμαριέρας

Ο πρώην επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Ντομινίκ Στρος-Καν έχει επιστρατεύσει ιδιωτικούς ερευνητές, οι οποίοι έχουν ήδη ξεκινήσει να ερευνούν τη ζωή της καμαριέρας που τον κατηγορεί για απόπειρα βιασμού σε μία προσπάθεια να πλήξουν την αξιοπιστία της κατάθεσής της κι έτσι να τον αθωώσουν, σύμφωνα με τους ειδικούς.

Σύμφωνα με την εφημερίδα New York Times, ο Στρος-Καν έχει προσλάβει την εταιρεία Guidepost Solutions, που προσφέρει υπηρεσίες ασφαλείας και πληροφοριών.

Όπως διαβάζουμε και στο newsit ένας από τους δικηγόρους του αρνήθηκε να σχολιάσει τις πληροφορίες, όμως οι ειδικοί επισημαίνουν ότι αυτή η τακτική είναι συνηθισμένη για τους πλούσιους πελάτες.

Οι ντέντεκτιβ αναζητούν ανακρίβειες στην εκδοχή των γεγονότων που προβάλλει ο εισαγγελέας και θα προσπαθήσουν να ανακαλύψουν πληροφορίες που θα πλήξουν την αξιοπιστία της 32χρονης καμαριέρας.

Σύμφωνα με τον Φρανκ Μπρες, καθηγητή Δικαίου στο πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, οι ντέντεκτιβ του Στρος Καν μπορεί να πάνε ακόμη και στη Γουινέα, απ’ όπου κατάγεται η καμαριέρα.

“Θα θελήσουν να μάθουν όσο περισσότερα γίνεται για εκείνη. Ποτέ δεν ξέρεις τί μπορεί να βρεις”, υπογράμμισε ο Μπρες. “Αν έχει κανείς τους πόρους και αυτός (ο Στρος-Καν) τους έχει, τότε οι ντέντεκτιβ ψάχνουν όπου μπορούν”.

Read More

And More