Ντίνα Κώνστα: Εγκατέλειψε την Αθήνα η “Ντένη Μαρκορά”

Μπορεί όλοι να ψάχνουν τη Ντίνα Κώνστα για να μάθουν νέα της, ωστόσο η ίδια δεν μένει πλέον στην πρωτεύουσα, αλλά αρκετά μακριά από αυτή, μαζί με τα αγαπημένα της ανίψια. Η θρυλική «Ντένη Μαρκορά» από τους «Δύο Ξένους», όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Νίκου Νικόλιζα στην Espresso, αποφάσισε να αφήσει την πρωτεύουσα με το ξέσπασμα της πανδημίας του κορονοϊού.

Φειδωλή στις απαντήσεις της και μακριά από κάθε είδους δημοσιότητα, η σπουδαία ηθοποιός δε δίστασε να εκμυστηρευτεί ότι εδώ και έναν χρόνο αποφάσισε να βρει καταφύγιο δίπλα σε πολύ δικούς της ανθρώπους. «Είναι αλήθεια ότι έχω φύγει από την Αθήνα. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας» δήλωσε στον δημοσιογράφο.

Πάνε περίπου 15 μήνες από τότε που η Ντίνα Κώνστα με το ξέσπασμα της πανδημίας και έπειτα από προτροπή των ανιψιών της, αποφάσισε να αφήσει το σπίτι της στο Παγκράτι και να μεταφερθεί εκτός Αθήνας. Άλλωστε η ίδια, όπως έχει δηλώσει κα στο παρελθόν, δε σκοπεύει να επιστρέψει στο επάγγελμα το οποίο λάτρεψε από μικρή.

Τα 83 χρόνια που κουβαλάει στην πλάτη της, καθώς και οι δεκάδες ρόλοι τους οποίους έχει υποδυθεί, δεν της έχουν αφήσει κανένα απωθημένο, παρ’ όλη την αγάπη που γνωρίζει από τον κόσμο, ακόμα και σήμερα που τα φώτα της δημοσιότητας έχουν φύγει από πάνω της.

Read More

And More