Ντίνα Κώνστα: Οι «Δυο Ξένοι» και πολλοί Έλληνες celebrities αποχαιρετούν την Ντένη Μαρκορά

Θλίψη σκόρπισε από χθες στο Πανελλήνιο η ξαφνική είδηση θανάτου της Ντίνας Κώνστα. Όπως έκανε γνωστό μέσα από ανάρτησή του στο facebook o Πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας, η αγαπημένη ηθοποιός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών το πρωί της Κυριακής 3/7.

Αμέσως μετά την αποκάλυψη αυτής της τόσο δυσάρεστης είδησης τα social media γέμισαν με συγκινητικά μηνύματα αποχαιρετισμούς. Στα περισσότερα εξ αυτών, οι φωτογραφίες που επιλέχθηκαν ήταν από τον ρόλο της Ντίνας Κώνστα στη σειρά “Δυο ξένοι”, εκείνον της Ντένης Μαρκορά με τον οποίο η αγαπημένη ηθοποιός κατάφερε να γράψει ιστορία και να μείνει χαραγμένη στη μνήμη όλων.

Γι’ αυτό και τα μηνύματα αποχαιρετισμού που ξεχωρίζουν είναι εκείνα των συμπρωταγωνιστών της στους δυο ξένους.

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου

«Καλό ταξίδι λατρεμένη Ντίνα…Σπουδαία στη ζωή και στη σκηνή! Θα είσαι για πάντα στις καρδιές όλης της Ελλάδας..»

Εβελίνα Παπούλια

«Καλό ταξίδι Ντίνα μου ! Για εμένα αυτή η φωτογραφία είσαι εσυ!! Το καθαρό βλέμμα το τσιγάρο στο χέρι το καυστικό χιούμορ την ντόμπρα προσωπικότητα! Σ αγαπώ!!! Καλό ταξίδι όμορφη…. Με έμαθες τόσα πολλά! Σε ευχαριστώ!».

Δημήτρης Αποστόλου

Καλό ταξίδι Ντίνα μου, Ντένη μου , Γιολάντα μου… Σ αγαπήσαμε μ όλα τα “πρόσωπά” σου.. Μας πήρες από το χέρι και δραπετεύσαμε μαζί σου εκεί που δεν μας πήγε ποτέ κανείς… Εκεί που η αλήθεια δεν λεγόταν τρέλα ακρότητα σουρεαλισμός όπως μας μάθανε να την λέμε εδώ… Λένε ότι η υποκριτική δίνει ευκαιρία να κρυφτείς πίσω από ένα πρόσωπο και να γίνεις κάποιος άλλος.. Λάθος..

Κι αυτό το πρόσωπο δικό σου ήταν.. απλά το έδειξες εκεί και όταν έπρεπε.. Πάντα είχες σωστό κριτήριο.. Ποτέ δεν έκανες κάτι άστοχο και εκτός καιρού.. Πίσω από το εύκολο γέλιο που μας χάρισες κρυβόταν για όσους κατάλαβαν και νοιώθανε μια δύσκολη βαθειά εξομολόγηση που δεν τολμήσαμε να κάνουμε οι υπόλοιποι… Θα πούνε ότι θα μείνεις μέσα από τους ρόλους σου. Μέσα από τη συνέπεια σου σαν καλλιτέχνης και σκεπτόμενος άνθρωπος… θα πούνε ότι είναι μεγάλη απώλεια η φυγή σου..

Θα πούνε τόσα που θα μοιάζουν πολύ με όσα είθιστε σε τέτοιες στιγμές για ανθρώπους της αξίας σου. Εγώ θα σου πω ότι μπήκες στη μικρή ομάδα των αναντικατάστατων… ξεκουράσου Ντίνα μου Ντένη μου Γιολάντα μου.. Το αξίζεις περισσότερο από όλους..
 
 
Το δικό τους αντίο στη Ντίνα Κώνστα θέλησαν όμως να πουν και άλλο άνθρωποι από τον καλλιτεχνικό κόσμο και όχι μόνο
 
Το δικό τους αντίο στη Ντίνα Κώνστα θέλησαν όμως να πουν και άλλο άνθρωποι από τον καλλιτεχνικό κόσμο και όχι μόνο
 
Κατερίνα Καινούργιου
 
 
Ελένη Φουρέιρα
 
 
Ναταλία Γερμανού
 
 
Έλενα Χριστοπούλου
 
 
Καίτη Γαρμπή
 
 
Αργύρης Πανταζάρας
 
 
Δούκισσα Νομικού
 
 
Μαρία Σολωμού
 
 
Βασίλης Μπισμπίκης
 
 
Κωνσταντίνος Χριστοφόρου
 
«Καλό ταξίδι Ντίνα Κώνστα! Σ´ευχαριστούμε που ομόρφυνες τη ζωή μας»
 
 

Read More

And More