Ντίνα Κώνστα: Οι τελευταίες στιγμές και τα πρόσωπα που βρίσκονταν κοντά της

Η Ντίνα Κώνστα έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών και τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Η αγαπημένη ηθοποιός αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα υγείας και τα τελευταία χρόνια είχε αποστασιοποιηθεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Μόλις πληροφορήθηκα από τον πατέρα Συμεών το θλιβερό νέο που θα μας γεμίσει όλους πόνο ! Η πολυαγαπημένη μας, η σπουδαία ηθοποιός, η αγωνίστρια δημοκράτισσα, η αστείρευτη χιουμορίστα, η πολυτάλαντη συνάδελφος και ταυτόχρονα χαμηλών τόνων κι αθόρυβη φίλη μας έφυγε από κοντά μας σήμερα στις 7 το πρωί.. Ντινακι μας , που μας χάρισες τόσες σπουδαίες ερμηνείες στο Θέατρο κι ανεπανάληπτες δημιουργίες κάθε είδους στην τηλεόραση θα μας λείψεις πολύ!!!! ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ» έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας για τη Ντίνα Κώνστα στην ανάρτησή του. 

Η Ντίνα Κώνστα βρισκόταν σε ίδρυμα στις τελευταίες στιγμές της

Πριν από μερικούς μήνες, η εφημερίδα Espresso είχε αποκαλύψει πως η Ντίνα Κώνστα βρισκόταν πλέον σε ίδρυμα ανιάτων, λόγω της άνοιας που την είχε κυριεύσει, προκαλώντας μάλιστα έκπληξη σε πολλούς συναδέλφους της. Στην τελευταία της δημόσια δήλωση πριν από περίπου δυο χρόνια, η Ντίνα Κώνστα είχε αποκαλύψει πως βρίσκεται εκτός Αττικής κοντά στις ανιψιές της.

Η Ντίνα Κώνστα τους τελευταίους μήνες της ζωής της δεν δεχόταν επισκέψεις, παρά μόνο από τις ανιψιές της, που τη φρόντιζαν μέχρι την τελευταία της στιγμή. Μάλιστα, όπως περιγράφει ο δημοσιογράφος Νίκος Νικόλιζας και η Espresso πριν από λίγες εβδομάδες ένας από τους επιστήθιους φίλους της και ιερέας, βρέθηκε κοντά στη μεγάλη ηθοποιό και της διάβασε ευχές. Ωστόσο εκείνη είχε αποκοπεί από κάθε είδους επικοινωνία με τον έξω κόσμο και επικοινωνούσε δύσκολα και με τους δικούς της ανθρώπους.

Read More

And More