Ντίνα Νικολάου: Μας συστήνει για πρώτη φορά τη μητέρα και την αδελφή της

Έχουν μια ουσιαστική σχέση αγάπης αλήθειας και κατανόησης. Η καταξιωμένη σέφ Ντίνα Νικολάου δεν κρύβει την βαθιά αδυναμία της στη μητέρα της Κατερίνα.

Στο παρελθόν άλλωστε η ίδια έχει πολλές φορές εξομολογηθεί πως αποτέλεσε το φύλακα άγγελο της καθόλη την πορεία της ζωής της. Η μητέρα της βρίσκεται δίπλα της ,όπως πάντα, σε κάθε βήμα της. Δε θα μπορούσε λοιπόν να λείπει από το νέο επαγγελματικό της στοίχημα στο Yoleni’s flagship store.

Μαζί με τη μικρότερη αδελφή της βρέθηκαν στο μάθημα προπαραςκευής Χριστουγεννιάτικων κουραμπιέδων “Οφείλω τα πάντα στη μητέρα μου” εξομολογείται η αγαπημένη σεφ μην κρύβοντας πώς “Με βοήθησε καταλυτικά κάθε στιγμή. Η μητέρα μου πάντα ήταν και παραμένει το στήριγμα μου

“Κατά κάποιο τροπο της χρωστάω την καριέρα μου στη μαγειρική, γιατί ήταν πάντα δίπλα στα αγόρια μου και έτσι μπόρεσα να αφοσιωθώ στην τόσο απαιτητική επαγγελματική μαγειρική. Από την άλλη την εμπιστεύομαι απόλυτα στις παραδοσιακές συνταγές και την συμβουλεύομαι. Ήθελα να είναι μαζί μου στο μάθημα με τους κουραμπιέδες γιατί είναι ένα χριστουγεννιάτικο γλυκό που το πετυχαίνει πολύ. Οι συμβουλές της είναι πολύτιμες, όπως και η θετική της ενέργεια. Είναι συγκινητική και τρυφερή, όπως κάθε Ελληνίδα μάνα”

Η Ντίνα Νικολάου δεν έκρυψε όμως και τη λατρεία της στην αδελφή της Γωγώ που είναι μία από τις πιο επιτυχημένες μακιγιέζ και συνεργάζεται μαζί της σε κάθε τηλεοπτικό της πρόγραμμα. Με την τρίτη αδελφή της άλλωστε που ζει στο Παρίσι έχουν δημιουργήσει ένα ανθεκτικό οικογενειακό ιστό που εμπεριέχει μόνο αγάπη και τρυφερότητα.

Read More

And More