Χαρούμενος μπαμπάς!

Ντίνος Αυγουστίδης: Σπάνια εμφάνιση με την 4χρονη υιοθετημένη κόρη του Αλκυόνη – Φωτογραφίες

Ο Ντίνος Αυγουστίδης εδώ και δύο μήνες περίπου αποτελεί τον πιο ευτυχισμένο παππού! Ο γιος του, Ορφέας Αυγουστίδης απέκτησε ένα υγιέστατο αγοράκι με την σύντροφό του και ο αγαπημένος ηθοποιός τρέφει τεράστια αδυναμία στον νεογέννητο εγγονάκι του.

Βέβαια, τα τελευταία χρόνια ο Ντίνος Αυγουστίδης έχει αποκτήσει ακόμη μια κόρη, την οποία υιοθέτησε με τη νέα του σύντροφο. Η μικρή είναι τεσσάρων χρονών και το όνομά της είναι Αλκυόνη. Η κόρη του, τού έχει κλέψει την καρδιά και ο ηθοποιός έχει γίνει… χαζομπαμπάς!

Ο ίδιος, βέβαια, όλα αυτά τα χρόνια προσπαθεί να κρατάει την προσωπική του ζωή σε χαμηλούς τόνους και γι’ αυτό δεν έχει μιλήσει σχεδόν ποτέ για την όμορφη οικογένεια που έχει δημιουργήσει με την αγαπημένη του.

Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Ντίνο Αυγουστίδη με την υιοθετημένη κόρη του στο Ζάππειο να απολαμβάνουν ξέγνοιαστες στιγμές. Μπαμπάς και κόρη έπαιζαν παιχνίδια και ζωγράφιζαν, με τον ηθοποιό να μη παίρνει τα μάτια του από την μικρή του πριγκίπισσα.

Δες τις φωτογραφίες:

«Έχω μία αδελφή, τεσσάρων ετών, από την πλευρά του πατέρα μου. Τη λένε Αλκυόνη Αυγουστίδη –εγώ της έδωσα αυτό το όνομα. Όχι, όταν εγώ ήμουν μικρός δεν θεωρούσα το δικό μου όνομα ωραίο» είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του ο μεγάλος αδερφός, Ορφέας Αυγουστίδης.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More