Ντίνος Καρύδης: Συγκινημένος στην πρεμιέρα της κόρης του Σμαράγδας! Φωτογραφίες

Επίσημη πρεμιέρα χθες για την παράσταση “Του Κουτρούλη ο γάμος” στο θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου και το θέατρο γέμισε από καλλιτέχνες που έσπευσαν να δούν την παράσταση! Πρόκειται για το σκηνοθετικό ντεπούτο της Σμαράγδας Καρύδη, η οποία επέλεξε να σκηνοθετήσει μια εμβληματική κωμωδία και να πρωταγωνιστήσει βέβαια σ΄αυτή μαζί με τον Νίκο Κουρή!

Εκτός από τους αγαπημένους της φίλους στην πρεμιέρα βρέθηκε ο αγαπημένος της Θοδωρής Αθερίδης και βέβαια ο μπαμπάς της Ντίνος Καρύδης ο οποίος μετά το τέλος της παράστασης δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή του για την κόρη του και τις επιτυχίες της!

Μπαμπάς και κόρη πόζαραν χαμογελαστοί στο φωτογραφικό φακό του TLIFE!

Η Σμαράγδα με τον πατέρα της Ντίνο Καρύδη και τον ηθοποιό Άλκη Παναγιωτίδη

Φωτογραφίες Πέτρος Χόντος

Λίγα λόγια για την παράσταση

Ο Μανόλης Κουτρούλης, ένας ευκατάστατος ράφτης απ’ τη Σύρο, φτάνει μαζί με τον υπηρέτη του Στροβίλη στην Αθήνα για να ζητήσει σε γάμο την φιλόδοξη Ανθούσα, κόρη του ξενοδόχου Σπύρου, που έχει ερωτευτεί . Η Ανθούσα έχει κρυφά απ’ τον πατέρα της σχέση με τον Λεωνίδα Ξανθούλη, έναν νεαρό αστυνομικό γραφέα ο οποίος είναι επίσης πολύ ερωτευμένος μαζί της και προκειμένου να αποφύγει το γάμο με τον Κουτρούλη του θέτει έναν όρο. Για να γίνει γυναίκα του πρέπει ο ταπεινής καταγωγής και αμόρφωτος ράφτης να εγκαταλείψει τη ραπτική και να γίνει υπουργός. Ο Κουτρούλης με τη βοήθεια του υπηρέτη του προσπαθεί με κάθε μέσο για να πετύχει την υπουργοποίησή του και καταφέρνει να πείσει τους πάντες πως πραγματικά το έχει πετύχει. Έτσι η μεγαλομανής Ανθούσα γρήγορα τον παντρεύεται. Όλα δείχνουν να πηγαίνουν καλά μέχρι να αποκαλυφθεί η απάτη και το ψέμα και να επέμβει η δικαιοσύνη .

ΠΑΙΖΟΥΝ:  
Σμαράγδα Καρύδη 
Νίκος Κουρής
Κώστας Κορωναίος
Ευγενία Σαμαρά
Σπύρος Χατζηαγγελάκης
Γιώργος Ψυχογιός
Βασίλης Παπαγεωργίου
Αλέξανδρος Τσώτσης
Γιώργος Σουλεϊμάν
Τάσος Ροδοβίτης
Αντώνης Κυριακάκης
Οδυσσέας Κωνσταντόπουλος 

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ- ΔΡΑΜΑΤΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ : Σμαράγδα Καρύδη  

ΣΚΗΝΙΚΑ : Γιώργος Γαβαλάς

ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ: Νίκος Χαρλαύτης

ΜΟΥΣΙΚΗ: Μίνως Μάτσας

ΣΤΙΧΟΙ: Σοφια Καψούρου

ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΕΣ: Μπέττυ Δραμισιώτη

ΦΩΤΙΣΜΟΙ: Σίμος Σαρκετζής

ΒΟΗΘΟΙ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ: Γιώργος Σκληρός, Γιώργος Σουλεϊμάν

ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΕΣ : Τάσος Βρεττός 

ARTWORK : Kωνσταντίνος Γεωργαντάς 

ΠΑΡΑΓΩΓΗ:  People Entertainment Group

Read More

And More