Site icon TLIFE

Ντίνος Καρύδης: Το μήνυμα αγάπης για την κόρη του Σμαράγδα Καρύδη και η αντίδραση της ηθοποιού

Μια τρυφερή ανάρτηση έκανε το απόγευμα της Παρασκευής 10 Δεκεμβρίου ο Ντίνος Καρύδης για την κόρη του, Σμαράγδα Καρύδη, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο Ντίνος Καρύδης που είναι γνωστό ότι τρέφει μεγάλη αδυναμία στην μοναχοκόρη του, την οποία εκφράζει αρκετές φορές δημόσια,  δημοσίευσε μία φωτογραφία της του από την παιδική της ηλικία. «Το ήξερα από τότε, πως θα γινόσουν αυτό που είσαι τώρα!», ήταν το μήνυμα με το οποίο ο Ντίνος Καρύδης συνόδευσε τη φωτογραφία της Σμαράγδας Καρύδη με την ίδια να απαντά: «Εγώ το ξέρω τώρα ότι αυτό ήμουν τότε».

Το όνειρό μου είναι να είναι καλά το παιδί μου, το οποίο ντρέπομαι που θα στο πω, μας συντηρεί. Την αγαπούσα από πριν γεννηθεί. Είναι ο εαυτός μου, δεν μπορώ να στο περιγράψω αλλιώς. Θυμάμαι κάθε στιγμή μας από την παιδική της ηλικία. Της διάβαζα τα βράδια μέχρι να την πάρει ο ύπνος, είχε εξομολογηθεί ο Ντίνος Καρύδης σε παλαιότερη συνέντευξή του.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Ντίνος Καρύδης αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με την υγεία του τα τελευταία χρόνια και αυτός είναι ο λόγος που δεν τον βλέπουμε πλέον στο θεατρικό σανίδι.

© 2024 tlife.gr