Ντοκιμαντέρ για τη θρυλική εμφάνιση της Beyonce στο Φεστιβάλ Coachella στο Netflix!

Ντοκιμαντέρ για τη θρυλική εμφάνιση της Beyonce στο Φεστιβάλ Κοατσέλα (Coachella Valley Music and Arts Festival) το 2018 αναμένεται να προβληθεί από το Netflix. Σύμφωνα με το US Weekly στο ντοκιμαντέρ με τίτλο «Homecoming» θα περιλαμβάνονται η συναυλία της «βασίλισσας της R&B» στο φεστιβάλ και επιπλέον στιγμιότυπα.

Η είδηση ανακοινώθηκε με ένα «κρυπτογραφημένο» μήνυμα του Netflix στο λογαριασμό του στο Twitter, όπου αναρτήθηκε μια κίτρινη εικόνα, που είχε γραμμένη στο κέντρο τη λέξη «Homecoming» με ελληνικά γράμματα και την ημερομηνία 17 Απριλίου.

Η γραμματοσειρά και το χρώμα παραπέμπουν σε μία από τις εμφανίσεις της τραγουδίστριας, η οποία φόρεσε κίτρινο κολεγιακό φούτερ με τα ελληνικά γράμματα ΒΔΚ, αναφορά στις Divine Nine, (πέντε Αφρο-Αμερικανικές ανδρικές και τέσσερις γυναικείες οργανώσεις (αδελφότητες φοιτητών).

Η Queen Bey ήταν η πρώτη έγχρωμη καλλιτέχνης που εμφανίστηκε ως κεντρικό όνομα στο Φεστιβάλ στο Ίντιο της Καλιφόρνια. Νωρίτερα φέτος, η τραγουδίστρια ανακοίνωσε μέσω της πρωτοβουλίας της BeyGood initiative το πρόγραμμα υποτροφιών Homecoming Scholars Award Program σε τέσσερα πανεπιστήμια στα οποία συνήθως φοιτούν μαύροι φοιτητές.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Read More

And More