Ντόντα Μιράντα: Πατέρας για τρίτη φορά ο πρώην σύζυγος της Αθηνάς Ωνάση

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Ντόντα Μιράντα και η σύζυγός του, Denize Severo, καθώς σε λίγους μήνες θα γίνουν ξανά γονείς.

Την ευχάριστη είδηση γνωστοποίησε η καλλονή δημοσιογράφος το μεσημέρι της Παρασκευής 4/11 μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλιά ενώ ποζάρει με τον σύζυγό της και τον γιο τους.

Η Denize Severo συνόδευσε τις φωτογραφίες της με ένα μακροσκελές μήνυμα στο οποίο έγραψε: « Η οικογένειά μας θα μεγαλώσει. Ναι!! Με μεγάλη χαρά μοιραζόμαστε τα νέα μαζί σας!! Είμαι έγκυος!!  Όταν μου είπαν πόσο υπέροχο είναι να είσαι μητέρα, δεν μπορούσα να φανταστώ τη δύναμη αυτής της άνευ όρων αγάπης, μέχρι τη μέρα που γεννήθηκε το πάθος της ζωής μας, που είναι o Dodinha. Και τώρα ο Θεός μου χάρισε τη δεύτερη εγκυμοσύνη μου.

Είμαι τόσο χαρούμενη και ανυπομονώ να μπορέσω να μυρίσω, να φιλήσω, να φροντίσω το μωρό στο δρόμο. Νιώθω γεμάτος, σίγουρα είναι από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μας!! Για τον Θεό σας παρακαλούμε να έρχεστε πάντα με υγεία».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Denize Severo de Miranda (@denizesevero)

Να σου θυμίσουμε, ότι ο Ντόντα έχει ακόμα μία κόρη από τον πρώτο του γάμο, η οποία είναι σήμερα 23 ετών.

Read More

And More