Ντόρα Δούμα: Το ξέσπασμά της στα social media – “Είναι γνωστό ότι ξημεροβραδιάζομαι σε μια κλινική με την Μάρθα Καραγιάννη”

Εδώ και μερικές ημέρες η αγαπημένη μας ηθοποιός, Μάρθα Καραγιάννη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, εξαιτίας κάποιου προβλήματος υγείας που την ταλαιπωρεί. Όπως είχε αποκαλύψει, η στενή της φίλη και ηθοποιός Ντόρα Δούμα στο tlife, η κατάσταση της Μάρθας βελτιώνεται διαρκώς και μέσα στις επόμενες ημέρες πρόκειται να επιστρέψουν στο σπίτι. Η καλή φίλη της ηθοποιού δεν έχει φύγει στιγμή από το πλευρό της και όπως είναι επόμενο απέχει από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Εχθές το βράδυ, όμως, η Ντόρα Δούμα μπήκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, όταν αντίκρισε ότι κάποιοι δεν σέβονται την κατάσταση στην οποία βρίσκεται τις τελευταίες μέρες, καθώς τις στέλνουν συνεχώς μηνύματα και την προσθέτουν σε διάφορες ομάδες.

“Δεν μπορώ να καταλάβω την τόση αναισθησία που έχουν ορισμένοι. Εδώ και κάποιες μέρες είναι γνωστό ότι ξημεροβραδυαζωμαι σε μια κλινική με την Μάρθα και όπως έχετε δει δεν μπαίνω στο φεις. Απόψε είπα να μπω για λίγο και είδα ένα κατεβατό να λάβω μέρος σε κάποιες ομάδες και να μπω στην συζήτηση ε λοιπόν εγώ δεν μπαίνω ποτέ σε τέτοιες συζητήσεις αλλά μου την έχει δώσει η αναίδεια σας αν λοιπόν σας διαγράψω μην αναρωτιέστε γιατί δείξτε λίγη ανθρωπιά αν έχετε”, έγραψε χαρακτηριστικά η Ντόρα Δούμα.

Δεν μπορώ να καταλάβω την τόση αναισθησία που έχουν ορισμένοι. Εδώ και κάποιες μέρες είναι γνωστό ότι ξημεροβραδυαζωμαι…

Gepostet von Ntora Douma am Donnerstag, 20. Februar 2020

Read More

And More