Ντόρα Κουτροκόη: Σοκάρει η δημοσιογράφος – «Στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης μου έμαθα ότι έχω όγκο στον εγκέφαλο»

Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε η Ντόρα Κουτροκόη το πρωί της Κυριακής 12/5 μέσα από την εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας».

Η δημοσιογράφος, Ντόρα Κουτροκόη μίλησε για τη δύσκολη περίοδο που βίωσε το 2014, όταν στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της έμαθε ότι έχει όγκο στον εγκέφαλο.

«Όταν μαθαίνεις ότι έχεις έναν όγκο στον εγκέφαλό σου και το διαπιστώνεις επειδή οι παρενέργειες είναι πολλές, ξέρεις ότι ούτως ή άλλως για να το ξεπεράσεις πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις επέμβαση. Εκεί το παίρνεις απόφαση. Τα συμπτώματά μου ήταν πάρα πολλά και έκανα εξετάσεις για αυτόν τον λόγο και το διαπίστωσα όταν ήμουν στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης. Οι δυσκολίες ήταν πολλές.

Είχα επιληπτικές κρίσεις, δυσκολία στον λόγο, προβλήματα στη μνήμη. Απαγορεύεται να κάνεις χειρουργείο στην εγκυμοσύνη. Εκεί πρέπει να πάρεις αποφάσεις δύσκολες, γιατί πρέπει να σκεφτείς ακόμα και να διακόψεις την εγκυμοσύνη, τα σταθμίζεις και λες θα προχωρήσω με τους όποιους κινδύνους αλλά θα προσέχω. Το 2014 έγινε αυτό.

Όταν μου είπαν το χειρουργείο που πρέπει να υποβληθώ δεν είχα απόλυτη συναίσθηση των κινδύνων του. Γέννησα και έκανα το χειρουργείο, κράτησε 6-7 ώρες. Ο φόβος δεν ήταν η αναισθησία αλλά τι θα μου αφήσει μετά», είπε η δημοσιογράφος» εξομολογήθηκε η Ντόρα Κουτροκόη.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164