Ντόρα Μακρυγιάννη: Σπάνια βραδινή έξοδος με την αδερφή της, Βίκυ! Δες πόσο μοιάζουν [pics]

Η Ντόρα Μακρυγιάννη έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη δραματική σειρά του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα», όπου για δεύτερη συνεχή χρονιά φέτος υποδύεται την “Μαρίνα” και έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το τηλεοπτικό κοινό.

Η νεαρή ηθοποιός, η οποία βλέπει συνεχώς τις “μετοχές” της να ανεβαίνουν, είναι χαμηλών τόνων και δεν επιδιώκει να απασχολεί τα Μέσα με τίποτα άλλο πέραν της δουλειάς της. Αυτός, άλλωστε, είναι και ο λόγο που δεν γνωρίζουμε πολλά πράγματα για την προσωπική της ζωή μέχρι σήμερα.

Ένα από αυτά είναι και η ύπαρξη της αδερφής της, Βίκυς, την οποία αγνοούσαμε όλοι μέχρι πρότινος.

Το βράδυ του Σαββάτου, λοιπόν, η εντυπωσιακή Ντόρα πραγματοποίησε μια βραδινή έξοδο μαζί της. Συγκεκριμένα, οι δύο γυναίκες επέλεξαν να διασκεδάσουν στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Νίκος Οικονομόπουλος, παρέα και με τον συμπρωταγωνιστή της Ντόρας στο σίριαλ, Γιάννη Αθητάκη.

Αφού όλοι μαζί απόλαυσαν τον δημοφιλή τραγουδιστή επί τω έργω, στη συνέχεια τον επισκέφθηκαν στο καμαρίνι του για να τον συγχαρούν, ενώ στη συνέχεια οι δύο αγαπημένες αδερφές πόζαραν μαζί στον φωτογραφικό φακό, με την ομοιότητά τους να είναι εμφανής.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More