Ντόρα Μακρυγιάννη: Υπήρξε κοκκινομάλλα και ήταν άλλος άνθρωπος!

Η Ντόρα Μακρυγιάννη έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1Γυναίκα χωρίς όνομα“, με τα μακριά ξανθιά μαλλιά και τα γαλάζια γατίσια μάτια της να είναι το σήμα κατατεθέν της.

Αυτές τις μέρες, που στις επαγγελματικές υποχρεώσεις της αγαπημένης ηθοποιού έχει μπει μία παύση λόγω κορονοϊού, η ίδια μένει σπίτι και φροντίζει να μαθαίνουμε τα νέα της μέσα από τα social media.

Πρόσφατα, η ίδια αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους πώς η εξωτερική της εμφάνιση δεν ήταν πάντα η ίδια. Τι εννοούμε; Δημοσίευσε στο προφίλ της δύο φωτογραφίες από το παρελθόν, στις όποιες πόζαρε ως… κοκκινομάλλα, απλά με διαφορά στην απόχρωση του χρώματος.

«Όχι δεν υπάρχει κάποιο φίλτρο. Εγώ είμαι έτσι το 2014 και στις δυο εμφανίσεις! (Η πρώτη κράτησε μόνο 20 μέρες) Και μετά ήρθε η άλλη αλλαγή πάλι! Βρίσκεις πολλά όταν οργανώνεις τα αρχεία με τις φωτογραφίες σου. (Συνειδητοποίησα ότι κάποτε πήγαινα κομμωτήριο για αλλαγές που δεν μπορούσα να φέρω στην ζωή μου αλλιώς.)», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που τις συνόδευε.

Read More

And More