Ντόρα Μπακογιάννη: Η πρώτη εμφάνιση μετά την αποκάλυψη για τον καρκίνο – «Δεν είναι η πρώτη ατυχία στη ζωή μου»

Η Ντόρα Μπακογιάννη αποκάλυψε σήμερα μέσα από τον λογαριασμό της στο Facebook πως διαγνώστηκε με πολλαπλό μυέλωμα, στέλνοντας το δικό της μήνυμα για τον καρκίνο…

Λίγες ώρες μετά τη συγκλονιστική της ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πραγματοποίησε την πρώτη της εμφάνιση. Πιο συγκεκριμένα, η Ντόρα Μπακογιάννη εμφανίστηκε σε δημόσια διαδικτυακή εκδήλωση που διοργάνωσε ο Βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Καιρίδης. Η ίδια, μάλιστα, κλήθηκε να σχολιάσει το προσωπικό της ζήτημα υγείας από τον συντονιστή.

«Θεωρώ ότι είναι δημόσιο πρόσωπο που έχει κάνει χιλιόμετρα στην Πολιτική έχει υποχρέωση να πει την αλήθεια και για τα θέματα υγείας του. Πρέπει να στείλει ένα μήνυμα σε όλους περνούν το ίδιο ότι δεν είναι μόνοι τους. Να τους πει ότι ο καρκίνος είναι μια αρρώστια η οποία πολεμιέται, σήμερα ακόμα περισσότερο από το παρελθόν.

«Δεν θα το βάλουμε κάτω. Θα δώσουμε αυτή τη μάχη. Δεν είναι η πρώτη ατυχία στη ζωή μου. Ελπίζω όμως να είναι η τελευταία. Ελπίζω κι από αυτή την προσπάθεια να βγω ακόμα πιο δυνατή. Ένα μεγάλο ευχαριστώ. Τα μηνύματα που έχω λάβει είναι τόσο πολύ συγκινητικά. Είμαι ιδιαίτερα ευγνώμων» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ντόρα Μπακογιάννη.

Δες το απόσπασμα μετά το 4:00:

 

Read More

And More