Ντόρα Μπακογιάννη – Ισίδωρος Κούβελος: Σπάνια βραδινή έξοδος μετά από καιρό! [pics]

Αν αγαπάς τα άρθρα μας, κάνε κλικ εδώ και πρόσθεσέ μας στη Google για να μας διαβάζεις πιο συχνά

Μπορεί να κρατούν πολύ χαμηλό προφίλ και να κάνουν λίγες και επιλεκτικές επίσημες εμφανίσεις, το βράδυ της δευτέρας όμως, η Ντόρα Μπακογιάννη και ο σύζυγός της Ισίδωρος Κούβελος βρέθηκαν μαζί στην πρώτη προβολή της ταινίας “Καζαντζάκης” του Γιάννη Σμαραγδή. Το γνωστό ζευγάρι -που πρόσφατα απέκτησε ένα ακόμη εγγόνι από τον γιο της Ντόρας Μπακογιάννη, Κώστα Μπακογιάννη και την Σία Κοσιώνη- έδειχνε ιδιαίτερα ευδιάθετο και χαμογελαστό.

Οι δυο τους μαζί με πολλά ακόμη πρόσωπα από τον πολιτικό χώρο, έφθασαν στο θέατρο Παλλάς και παρακολούθησαν την ταινία που είναι αφιερωμένη στη ζωή και το έργο του μεγαλύτερου Έλληνα συγγραφέα (μετά τον Όμηρο) Νίκου Καζατζάκη!

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους συνάντησε στην είσοδο του θεάτρου, πιεσμένους χέρι χέρι. Ο Ισίδωρος Κούβελος, μάλιστα, βοήθησε και την αγαπημένη Ντόρα του να ανέβει στο θέατρο, μιας και το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρήθηκε από ένα πρόβλημα στο πόδι της και δεν σταμάτησε να την περιποιείται.

Η ισχυρή πολιτικός της Νέας Δημοκρατίας άλλωστε, είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της, πως παρά το πέρασμα των χρόνων ο έρωτας με τον σύζυγό της παραμένει ζωντανός: “Ο άνδρας μου έχει φοβερό χιούμορ – δεν υπάρχει άνθρωπος με πιο αγγλοσαξονικό χιούμορ. Είναι πάρα πολύ καλός και πράος. Είναι ένας άνθρωπος που αγαπάει τον κόσμο… Είναι ένας ωραίος άνδρας, με τον οποίο εξακολουθώ να είμαι ερωτευμένη. Λένε ότι πεθαίνει ο έρωτας τα πρώτα πέντε χρόνια. Εμένα δεν μου συνέβη αυτό. Εξακολουθεί και υπάρχει”, είχε αποκαλύψει η Ντόρα Μπακογιάννη. .

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164