Site icon TLIFE

Ντορέττα Παπαδημητρίου: “Αγαπώ τις ρυτίδες μου και προς το παρόν δεν έχω περάσει την πόρτα κανενός πλαστικού”

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου επιμένει να βλέπει τη ζωή αισιόδοξα. Όσο δύσκολες κι αν είναι οι μέρες που περνάει η χώρα μας κι όσες αγωνίες να έχει για τα δύο τις παιδιά προσπαθεί να μην το βάζει κάτω. Για όλα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα, για τα δυο της παιδιά αλλά και για την εμφάνισή της μιλάει στο περιοδικό YOU και την Τζώρτζια Συρίχα.

src=/files/Image/NEWS/2015/IOULIOS/14-07/papadimitriou1.jpg

Έχεις σκεφτεί την περίπτωση να πάρεις παιδιά σου και να φύγεις στο εξωτερικό;

Όχι. Εδώ είναι η χώρα μας, εδώ είναι η οικογένειά μου, οι φίλοι μας, οι άνθρωποί μας και όλοι μαζί ενωμένοι θα ξεπεράσουμε τις δυσκολίες. Είμαι περήφανη που είμαι Ελληνίδα, η Ελλάδα είναι μια σπουδαία χώρα και θέλω τα παιδιά μου να μεγαλώσουν εδώ!

Πώς φανταζόσουν το φετινό καλοκαίρι και πώς σου προέκυψε στην πορεία;
Νομίζω ότι κανένας Έλληνας δεν είχε προβλέψει αυτό το καλοκαίρι. Σίγουρα άλλα σχέδια είχαμε και άλλα γίνονται τώρα έτσι όπως είναι η κατάσταση. Όλα συνδέονται μεταξύ τους. Σίγουρα αυτό το καλοκαίρι θα το θυμάμαι!

Με τους γιους σου τα λέτε όλα ή πιο πολύ τα μοιράζονται με τον μπαμπά τους;
Φυσικά τα συζητάμε όλοι μαζί. Είμαι πολύ της κουβέντας. Από πολύ μικρά προσπαθώ να τους μάθω να εκφράζονται και να μιλούν για ο,τι τους προβληματίζει, ευχάριστο ή δυσάρεστο. Και όσο μεγαλώνουν απολαμβάνω όλο και περισσότερο τις συζητήσεις μας για διάφορα θέματα.

Πόσο πιο ασφαλής θα αισθανόσουν αν είχες δίπλα σου έναν άντρα;
Δεν νομίζω ότι κανείς επιδιώκει να ζει μόνο στη ζωή όσο δυνατός και να είναι. Η ζωή είναι όμορφη όταν τη μοιράζεσαι…

Την προσωπική σου ζωή την προστατεύεις κι αν ναι γιατί; Δεν είσαι φυσιολογικός άνθρωπος να αγαπήσεις και να ερωτευτείς;
Δεν μου αρέσει καθόλου να προβάλλω και να μιλάω για την προσωπική μου ζωή, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχω. Απλώς δεν είναι στο χαρακτήρα μου να αναφέρομαι σε αυτό. Το ότι έχω δύο παιδιά είναι μεγάλη ευθύνη και γι’ αυτό είμαι πολύ προσεκτική… Αλλά και παιδιά που δεν είχα, ανέκαθεν τα προσωπικά μου τα ήξεραν πολλοί λίγοι φίλοι εμπιστοσύνης.

Σε αποκαλούν “sex symbol”, είναι υπερβολικό;
Εγώ δεν με βλέπω έτσι, αλλά τους ευχαριστώ!

Την πόρτα του πλαστικού την έχεις περάσει ή λες “αγαπώ τις ρυτίδες μου”;
Τις αγαπώ σίγουρα και προς το παρόν δεν έχω περάσει την πόρτα του πλαστικού, αλλά της Θεανώς Μπέλλα, που είναι η φανταστική αισθητικός μου, η οποία μου βάζει ωραίες κρεμούλες.

Εξακολουθείς και κάνεις διατροφή; Τις προάλλες σε είδα να τρως λουκουμάδες στην παραλία…
Έχω αυτήν τη μέθοδο τού λίγο απ’ όλα, οπότε θα φάω και λουκουμά, αλλά όχι όλον! Νομίζω ότι είναι η καλύτερη λύση για να μη στερούμαι. Γενικά αποφεύγω τα τηγανιτά και το πολύ φαγητό το βράδυ.



Πόση υστερία θα σε πιάσει αν δεις το σώμα σου πιο χαλαρό ή με ραγάδες;

Καμία υστερία. Το σώμα μου σίγουρα δεν είναι, έτσι κι αλλιώς, όπως ήταν πριν από 10 χρόνια και πριν κάνω παιδιά. Είμαι πολύ συμφιλιωμένη με την εμφάνισή μου, με τις αλλαγές μέσ στα χρόνια. Προσέχω όσο μπορώ, αλλά από εκεί και πέρα κάνεις δεν μπορεί να πάει κόντρα στον χρόνο. Καλό είναι να αγαπάμε τον εαυτό μας, να τον προσέχουμε αλλά και να αγκαλιάζουμε κάθε αναπόφευκτη αλλαγή.

Διάβασε περισσότερα στο YOU που κυκλοφορεί

© 2024 tlife.gr