Ντορέττα Παπαδημητρίου: Αυτό είναι το σπίτι που ζει με τους γιους της – Φωτογραφίες

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου τη φετινή χρόνια βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης του νέου reality μαγειρικής του ANT1, Game of Chefs.

Η ίδια, εκτός από μια επιτυχημένη παρουσιάστρια και ηθοποιός, είναι και μια γυναίκα που αγαπά το στυλ και την αισθητική κάτι που φροντίζει να υπάρχει και στο σπίτι όπου μένει μαζί με τα δύο της παιδιά, Διονύση και Φίλιππο.

Από τις αναρτήσεις που έχει κάνει κατά καιρούς στα social media, βλέπουμε πως αγαπά τους φωτεινούς χώρους. Αυτά όμως που εμείς ξεχωρίσαμε, είναι η όμορφη κουζίνα της και το ρομαντικό υπνοδωμάτιο της, στα οποία κυριαρχούν τα έντονα χρώματα.

«Τα αγόρια μου είναι 16 και 15 ετών αντίστοιχα. Είναι μια πάρα πολύ καλή παρέα, αλλά βρίσκονται σε μια περίεργη ηλικία για να είναι τόσο πολύ μέσα στο σπίτι δύο αγόρια. Απομακρύνονται από τη μαμά, όπως είναι το φυσικό, το φυσιολογικό.

Ανέκαθεν ήταν αυτός ο στόχος μου, σε σχέση με τα παιδιά, να τους μεγαλώσω με τέτοιο τρόπο, ώστε να έχουν τη δύναμη να πατήσουν στα πόδια τους και ν’ ανοίξουν τα φτερά τους. θέλω τα αγόρια μου να γίνουν δύο άντρες ανεξάρτητοι, με εμπιστοσύνη στον εαυτό τους, στις επιλογές και στο αποφάσεις τους», είχε δηλώσει η Ντορέττα σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Εμείς συγκεντρώσαμε μερικές φωτογραφίες από το σπίτι της Ντορέττας Παπαδημητρίου εκεί όπου και ζει μαζί με τους γιους της.

 

 

 

Read More

And More