Ντορέττα Παπαδημητρίου: Διακοπές στην Χαλκιδική με τις διάσημες φίλες της! [pics,vid]

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου πέρασε σχεδόν όλο της το καλοκαίρι στην Μύκονο, μαζί με τους καλούς της φίλους και τα παιδιά της, όπως κάνει σχεδόν κάθε χρόνο. Η γνωστή παρουσιάστρια και ηθοποιός έχει μία ιδιαίτερη αγάπη στο Νησί των Ανέμων και αποτελεί πια το “δεύτερο” σπίτι της. Αφού πέρασε όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές στην Μύκονο, επέστρεψε για λίγο στην Αθήνα.
Φυσικά, οι διακοπές δεν τέλειωσαν και ξαναμάζεψε βαλίτσες για νέα μέρη. Η Ντορέττα, μετά την Μύκονο και την μικρή της στάση στην Αθήνα, ταξίδεψε για Χαλκιδική! Δεν ήταν μόνη της, όμως, αφού πήρε μαζί της και τις καλύτερες φίλες της, Σάντυ Κουτσοσταμάτη, Τόνια Σωτηροπούλου και Κατρίνα Τσάνταλη.
Μάλιστα, το βράδυ της Κυριακής, η παρέα των κοριτσιών γιόρτασε και τα γενέθλια της όμορφης ψυχολόγου, η οποία δεν σταμάτησε να ανεβάζει στιγμιότυπα από την σημαντική της μέρα, στα προσωπικά της social media!
Δες τις φωτογραφίες από τις διακοπές τους:

Αν θες να καταλάβεις που είναι η καρδιά σου ,δες που πάει το μυαλό σου όταν ταξιδεύει ..Για δες..Κλείσε μάτια … Χμμμμμμμμ…. ???? : @yianniskostavaras #blackandwhite #thoughts #life #quotes #allalogianagapiomaste #allaisxuei

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doretta Papadimitriou (@doretta3123) στις

Be fearless in the pursuit of what sets your soul on fire! #pasion #followyourbliss #sunset #sayyes #goforit #magic #beauty #love

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doretta Papadimitriou (@doretta3123) στις


Read More

And More