Ντορέττα Παπαδημητρίου: Διαθέτει κορμί λαμπάδα! Η φωτογραφία με μαγιό και η μεγάλη της επιθυμία [pic]

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου αυτή την περίοδο κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της δραστηριότητες, αφού η επέλαση της πανδημίας του κορονοϊού της ανέτρεψε τα σχέδια. Η γνωστή ηθοποιός σταμάτησε τις παραστάσεις για το “Hairspray” περίπου στα μέσα του Μάρτη και από τότε μένει σπίτι και γεμίζει το χρόνο της με όλα όσα τη χαροποιούν.

Με την έλευση του Ιουνίου και την επίσημη έναρξη του καλοκαιριού η Ντορέττα Παπαδημητρίου ξεκίνησε να μετρά αντίστροφα για τη στιγμή που θα ταξιδέψει στα αγαπημένα της μέρη και θα απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα. Η αλήθεια είναι ότι η όμορφη ηθοποιός έχει μεγάλη αδυναμία σε αυτή την εποχή του χρόνου συνεπώς δεν μπορεί παρά να αδημονεί.

Το απόγευμα της Τετάρτης, η Ντορέττα Παπαδημητρίου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία φορώντας μαγιό και δείχνοντάς μας το καλλίγραμμο κορμί της. “Θα ήταν ωραία αν αυτό πίσω ήταν θάλασσα. Αλλά, αφού έχουμε το μαγιό, είναι θέμα χρόνου…”, σχολίασε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δες τη φωτογραφία:

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι super fit!

Read More

And More