Ντορέττα Παπαδημητρίου: Επίσημη εμφάνιση στο θέατρο με τον σύντροφό της Αλέξανδρο Φρατζολίνι!

Την πρώτη επίσημη έξοδο στο θέατρο με τον σύντροφό της έκανε η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Η παρουσιάστρια του Mega, αν και κρατά πολύ χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή, βρέθηκε μαζί με τον αγαπημένο της Αλέξανδρο Φρατζολίνι στο θέατρο Ιλίσια και την παράσταση “Μάνα θα πάω στο Χόλιγουντ”.
Φορώντας ένα σύνολό BSB και χαμογελαστή η Ντορέττα έφθασε στο θέατρο μαζί με τον καλό της και απέφυγε τις κοινές φωτογραφίες. Εκείνος επέλεξε να κάνει μια πολύ διακριτική εμφάνιση και στάθηκε λίγο πιο πίσω, καθώς εκείνη πόζαρε στους φωτογράφους. Ωστόσο, μόλις μπήκαν στην αίθουσα κάθισαν δίπλα δίπλα και απόλαυσαν μαζί το έργο.

Το ζευγάρι, μάλιστα, είναι μαζί εδώ και αρκετούς μήνες, αλλά επιλέγει πάντα ήσυχα μέρη για τις εξόδους του. Η στάση της Ντορέττας άλλωστε εδώ και χρόνια είναι να μην μιλά για τα προσωπικά της, δεδομένου ότι υπάρχουν και τα δυο παιδιά της, και για αυατά πρέπει να είναι πάντα πολύ προσεχτική… Παρόλα αυτά, η σχέση της με τον Αλέξανδρο πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και φαίνεται πως υπάρχει μέλλον ανάμεσά τους.

Read More

And More