Ντορέττα Παπαδημητρίου: Έτσι ευχήθηκε “χρόνια πολλά” στη Μαίρη Συνατσάκη για τα γενέθλια της!

Γεννημένη στις 27 Δεκεμβρίου του 1984, η Μαίρη Συνατσάκη έχει σήμερα τα γενέθλιά της. Η παρουσιάστρια “κλείνει” σήμερα τα 34 της χρόνια και, όπως ήταν αναμενόμενο, από νωρίς το πρωί δεν έχει σταματήσει να δέχεται τις πιο θερμές ευχές από τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media.

Ωστόσο, τα πιο τρυφερά “χρόνια πολλά” της τα είπε η κολλητή της φίλη, Ντορέττα Παπαδημητρίου. Η ηθοποιός ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια selfie που έβγαλαν οι δυο τους με ένα εντυπωσιακό φίλτρο του snapchat και την συνόδευσε με μερικά πολύ τρυφερά λόγια για την παρουσιάστρια.

“Σ´ευχαριστώ που είσαι αυτή η φίλη που μπορούμε να συζητάμε για τα πιο σοβαρά θέματα ,με τον πιο σοβαρό τρόπο και ταυτόχρονα να κάνουμε και αυτό,επειδή κατά τύχη βρέθηκε στα χέρια μας όλο αυτό το glitter… Σ´ευχαριστώ που ενώ έχεις πολλές ευκαιρίες να μου πεις «εγώ στα έλεγα», δεν το έχεις πει ποτέ και είσαι πάντα εκεί για να ακούσεις,χωρίς να κρίνεις. Σ´ευχαριστώ που δεν μου χαϊδεύεις τα αφτιά,αλλά ταυτόχρονα δεν μου τα τραβάς κιόλας..! Σ´ευχαριστώ που 6 χρόνια περίπου πριν, μου ζήτησες να χορέψουμε μαζί και κάπως έτσι φτάσαμε στο σήμερα. Εσύ να κλείνεις τα 34 κι εγώ να χαίρομαι που μέσα σε αυτά τα 6 χρόνια που σε ξέρω, έχεις εξελιχθεί, έχεις κερδίσει μάχες και είσαι από τα πιο δυνατά πλάσματα που ξέρω. Choose your tribe λένε… Hell yeah!!! Happy birthday ma boo. I love you! #booday #myfriend #grateful #meandmyboo #women #united #power #happybirthday #foreverandever”, έγραψε χαρακτηριστικά.

Read More

And More