Ντορέττα Παπαδημητρίου: Έβαψε για πρώτη φορά μόνη τα μαλλιά της εν μέσω καραντίνας [pics]

Η περίοδος της καραντίνας έχει οδηγήσει όλες τις γυναίκες να αναλάβουν χρέη κομμωτών και αισθητικών, μιας και τα κομμωτήρια και τα κέντρα ομορφιάς είναι κλειστά εδώ και καιρό. Πολλές είναι οι κυρίες από την εγχώρια showbiz που δεν άντεξαν να βλέπουν άβαφα τα μαλλιά τους και αποφάσισαν να λάβουν δράση. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και η Ντορέττα Παπαδημητρίου!

Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια αναγκάστηκε να βάψει για πρώτη φορά τα μαλλιά της μόνη και θέλησε να μοιραστεί το αποτέλεσμα με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram. Ούσα σε ανοιχτή επικοινωνία με τον κομμωτή της, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, αφού προμηθεύτηκε τα απαραίτητα υλικά, ακολούθησε πιστά τις οδηγίες του και τελικά έβαψε τη ρίζα των μαλλιών της.

Δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στο timeline της με το fresh hair look η ίδια σχολίασε: “Μαλλί στην καραντίνα .Το βάφεις μόνη σου (για πρώτη φορά), με τον άνθρωπο που ξέρει, στο FaceTime ,να σου λέει τί να κάνεις.. Αποτέλεσμα : έχεις αποκτήσει μια νέα εμπειρία ,έχεις μάθει κάτι ακόμα σε τούτη τη ζωή και εκτιμάς ακόμα περισσότερο τον @nicolasvill”.

Δες φωτογραφίες:

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου το ‘χει!

Read More

And More